1 Sada Keramických Šťavnaté Kvet Kvetináč Hrniec S Železný Rám Police Stojana Čierna, Nordic Štýl Kvetináč Domov Záhradné Dekorácie

€8.44


Popis:

(1)【VYNIKAJÚCEJ KVALITY.] VYZÝVA Naše Kvetináč Banku sú vyrobené s použitím kvalitných keramických materiálov. Bezpečne drží voda, Robí skvelé šťavnaté kvetináč a dekorácie. Páry aj s niektorými terárium rastliny.Keramické kvetináč je dobre vyrobená,krásny a štýlový dizajn,jednoduché ukladanie a čisté,sadzači hrniec robí vynikajúci darček pre šťavnaté milenci. (2)【DOPLNKOVÉ DIZAJN] vyzýva— Navrhnutý tak, aby sa zmestili všetky životný štýl alebo domova, tieto hrnce môže byť použitý ako nastaviť, ak sú umiestnené spolu, alebo môžu byť použité samostatne, a dokonca aj spárovať s inými rastlinami, aby sa pekné klastra v existujúcej dohody.

(3)【DEKORÁCIE] vyzýva produkt je jednoduchý dizajn,a biely keramický kvetináč vyzerá veľmi čisté a moderné.Železný stojan je vhodný pre izbové rastliny, aby si ich zo zeme.Veľmi dekoratívne rovnako.

(4)【SIZE] vyzýva ideálnu veľkosť.Zmestia malé a veľké závody.Drenážny otvor udržuje pôdy z stane príliš vlhké.Naozaj pekné prostredie pre pestovanie succulents.

Hmotnosť: 315.0 g

Veľkosť: ako je znázornené

Materiál: keramické, žehlička

Proces: keramické, spray paint, zlatenie

Farba: čierna

Package Zahrnuté:

1 * Železného rámu 1 *Keramické kvetináče

Poznámka:

1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné. 2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Štítky: závod stáť, rastlina hrniec, Bonsai kvetináč, hrniec, rohu rastlina stojí vnútorné, dekor kvetináč, Nordic, kvetina stand, vnútorné zariadenia polica, dekor severskej.


( 0 Hodnotenie )

Počet