Drop shipping 110v 120v 220v 230v 240v kolo hliníkové dosky 1500lm15W magnetické 2d led svetlo nahradiť do 40W tradičným 2D trubice

€10.75


Doprava zadarmo iba pre Čínu Post , odhad dodacia lehota je 15-35 dní podľa rôznych krajinách, a ak je potrebné ich urgentne, prosím, vyberte si iný vyjadriť, ako DHL, FEDEX, UPS. Vďaka!

Sme továrni, môžeme ich výrobu ako svoju požiadavku, prosím nechajte nám správu o vašej žiadosti, než predkladanie ponúk, ak majú.

Doprava zadarmo 110v 120v 220v 230v 240v kolo hliníkové dosky 1500lm15W magnetické 2d led svetlo nahradiť do 40W tradičným 2D trubice

Špecifikácie:

Vstupné napätie: AC85-265V. Výkon: 15W. Úplne nahrádzajú tradičné 40W 2D trubice. LED: 30PCS SMD 5630 super svetlé. Svetelný Tok: 1600LM Farebná Teplota: studená Biela(6500K), Farba Vykreslenie Index: Ra>75 Konštantný prúd vodiča, PF>0.9 záruka 2 roky. Non-stmievateľné

Balenie: 2* 15W magnetické led 2d svetla/led stropné svetlo 10* magnectic nohy 12 konštantný ovládač.

DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Všetky výsledky vzhľadom na nesprávnu adresu nebudú brané starosti, ktoré nás.

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.

Ak nie je tovar doručený do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Sme nie sú zodpovední za žiadne z vašich miestnych cla alebo dovozu dane, prosím, imform nás vyhlásiť nižšia hodnota na FAKTÚRE, ak chcete platiť nízke dane

Čas dodania len pre referenčné a dopĺňa takto:

Akceptujeme Alipay, Western Union, T/T, Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Alebo je považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

Vrátime vám PLNÚ SUMU cenovej PONUKY po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Dobrá spätná väzba je veľmi dôležité, vysoko oceňujeme vašu pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd na nás a bude to isté na vás.

Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy nie je možné riešiť problémy, ak nevieme o nich. Vďaka !

Štítky: ceil lampa led, ghost meter, kruhové led trubice, polystyrén trubice led, konektor pl, elektrické svetlo posteľ, led dosku 230v magnetické, stropné svietidlo led trubice, 2d led, predĺženie trubice prípade.


( 0 Hodnotenie )

Počet