Pôvodné Yeelight Smart Stropné Svetlo Lampy Diaľkové Ovládanie Stropné Svietidlo Radič Pre Yeelight Smart Svetlo 450/480/650

€8.29


Yeelight Diaľkové Ovládanie Byť Majster Svetla *Kompatibilný s Yeelight LED Stropné svietidlo prostredníctvom BLE

Užite Si Skutočný Conveniency

Mobilná Alternatíva k Stene Spínač a APLIKÁCIU S Yeelight Diaľkové Ovládanie, zapnutie a vypnutie, nastavenie osvetlenia prichádza s ľahkosťou. Tiež vyskúšať Útulný Mesačnom Režime. Yeelight Diaľkové Ovládanie vám prináša úplne nový zážitok z osvetlenia.

Osvetlenie pre Vaše Potreby Navrhnuté pre Vaše Conveniency Nastavenie jas a teplotu farieb na dotyk prsta tip. Užite si osvetlenie s Yeelight Diaľkové Ovládanie. Dobré osvetlenie je dodávaný s pohodlím.

Jednoduchý Dizajn, Jednoduché Ovládanie na Rozdiel od tradičných diaľkové ovládanie, Yeelight Diaľkové Ovládanie je dizajn, minimalizmu. Drop príručky, stačí sledovať ikony. Dostatočne malé pre deti a starších ľudí na ovládanie pomocou jednej ruky.

Nižšiu Spotrebu Energie, Dlhšie Stand-by Navrhnuté s µA nízka spotreba energie, naplniť 12 mesiacov používania (40-krát denne). Vybavený s push zadný kryt, zmena batérie sa stane tak jednoduché.

Štítky: pero smart 450, žiarovka hrniec, úlohou svetlá, xiao ceil, auto pohár skladovanie, yeelight strop pro, lampa led, hatbox, ylxd02yl, led rgb wifi xiao.


( 1 Hodnotenie )

Počet