Základná doska Regulátora základná Doska ESC Rozvádzača Pre XIAO M365 /Pro Elektrický Skúter Doske Časti Radič

€16.80


*1.Vhodné pre MilletM365 skúter skateboard, môže sa pripojiť Minibote app. *2.Odolný a ľahký vstrekovaným konštrukcie. *3.Jednoduchý dizajn a jednoduché použitie. *4.Priama náhrada za originály, ktoré sú prasknuté alebo rozbité. Rovnaké pôvodného zariadenia, pre dokonalé nosenie a funkcie. *5.Je ľahké nainštalovať, ľahký a odolný. Je to dobrý náhradné príslušenstvo pre staré alebo opotrebované príslušenstvo.

Materiál:Plast Farba:Ako na obrázku Veľkosť balenia:12*7.5*4cm Čistá Hmotnosť:190 g Doska Veľkosť:11.9*7.3*4.1 cm zoznam Balíkov: 1*Doske Poznámka: 1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť. 2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: xiao skúter základné elektrické, úradný xiao, xiao skúter elektrický skúter, mi skúter, countax dosky vypínača, xioami m365 časti, m365 xiao, brzdové páčky xiao, základná doska pc, strojník doska.


( 1 Hodnotenie )

Počet