Elektrický Skúter Skladací Bicykel Cyklistické Tašky Eva Prípade Pevného Pre Mijia M365 Pro ES1/ES2/ES3 Vyváženie Auta Tašky Skúter Taška na Príslušenstvo

€12.62


Elektrický Skúter Skladací Bicykel Cyklistické Tašky Eva Prípade Pevného Pre Mijia M365 Pro ES1/ES2/ES3 Vyváženie Auta Tašky Skúter Taška na Príslušenstvo

Odrážky: 1、Kompatibilné Modely: Vhodné pre Xiao Mijia M365/M365 Pro, pre Segway ES1/ES2/ES3;Britva E300S/E90/E Prime, pre Swagtron EB-5 Pro/EB-7.

2、Praktické a Krásne: môžete ľahko účtovná nabíjačku náradie opravy náradie a iné položky, ako sú telefóny, kľúče, peňaženku, atď., bez toho, krásu scooter alebo skladací bicykel.

3、Nie Ľahko Deformovať: za Studena lisované ťažké bývanie proces, EVA materiálu, veľmi ľahký, odolný voči pádu a ťažké deformácie povrchu uhlíka vzor PU tkanina, perfektný zápas s kovovou štruktúrou rôznych farieb, kolobežke alebo bicykli.

4、Nastaviteľný Pásik: magic popruhy môžu byť upravené v celej dĺžke, nepoužívajte, prosím, blokovanie osvetlenie pri jazde v noci. Klasifikované skladovania dizajn, sieťové vrecko vo vnútri, aby veci z pohybujúcich sa okolo a škody na cennosti, ako sú mobilné telefóny.

5、Nepremokavé Funkcia: tento elektrický skúter skladovanie taška vyrobená z nepremokavé PU tkanina, zips je vyrobené z nepremokavého materiálu, ale nie namočiť dážď na dlhý čas, aby nedošlo k úniku.

Popis:

1. Táto taška je určená pre elektrický skúter a skladací bicykel.

2. S nepremokavé koža a hard shell EVA, ochrana obsah vrecka.

Funkcie:

Veľkú kapacitu, EVA tvrdá škrupina, vstavané bariéru, nepremokavé kožené zips, nastaviteľné háku & slučky dizajn

Špecifikácia:

Názov: Elektrický Skúter Taška

Materiál: koža + EVA

Farba: čierna

Kapacita: cca 3L ( Veľká veľkosť )

Váha: cca 285 g/0.628 LB ( 3L )

Veľkosť: cca 28*15*11 cm/11.0*5.9*4.3 v

Aplikácia: skúter, dve kolieska skúter, skladacia skateboard, skladací bicykel, atď.

Balenie Zoznam:

1 X Elektrické Scooter Taška

Štítky: 10 palcové pneumatiky, bms m365 xiao, háčik m365 taška, dualtron, m365 prenosné puzdro, taška m365, m365 xiao, taška pre elektrické scooter, es2 ninebot, m365 pro.


( 0 Hodnotenie )

Počet