Kreatívne Prieduch Tvár Prieduch Faceball Nuda Dekompresný Produkt Osobnosti Prieduch Štyri Prejavy Ľudskej Hlavy Hračka

€8.90


NÁZOV PRODUKTU

Kreatívne Prieduch Tvár Prieduch Faceball Nuda Dekompresný Produkt Osobnosti Prieduch Štyri Prejavy Ľudskej Hlavy Hračka

DETAIL PRODUKTU

V blízkosti úsmev zmizol, tlak je ťažké. Ak máte problémy! Držať pevne pocit holding, nech si nevedome zabudnúť plynutie času. Prosím, liečiť ho ako pozorný a inteligentný darček. Ak nemôžete hovoriť, karta. Mäkký materiál, páry stratiť svoje ruky, keď sa hádať a nemusíte starať sa o to. Štyri druhy výrazov, s použitím náladu.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8.Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

Štítky: facial toner, cvičenie čeľusti, lopta masážny gumy, myofascial release valček, bábika puzzle, čeľuste mi, digivice, loptu myofascial release, loptu masáž tváre, čeľuste.


( 0 Hodnotenie )

Počet