Originál Batéria Sklo Zadné puzdro Pre Xiao Mi Redmi K30 5G Verzia Späť Kryt Batérie Batéria Telefónu Backshell Späť Prípade

€7.34


Tento produkt sa zabezpečilo, že nákup je z výrobcovia mobilných telefónov príslušenstvo predajných kanálov, úplne 100% pravý originál.

Dostupné farby:

Xiao Redmi K30 / 5G : Fialová, Modrá, Červená,Biela

Vážení zákazníci a priateľ: keď si kúpite môj výrobok,ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky, alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní. Prosím, nenechávajte neutrálne (alebo negatívnu )spätnú väzbu alebo otvoriť prípade ľahko, prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať. Budeme sa snažiť, služby vyriešiť váš problém. Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko. Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť.

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia. Ak sa vaše položky vybehol z akcií alebo iných problémov. Budeme vám hneď ako to bude možné. Normálne, budeme loď ju Hong Kong Letecky, Singapur Letecky. Medzinárodnú Dopravu vyžaduje zložitejšie prepravné postupy. Ak položka nie prísť po očakávania deň alebo akúkoľvek inú otázku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

Štítky: 5g smartphon, redmi 10x 5g globálne, nárazník xiao mi 10, k30 redmi, xiomi redmi k30 pro, redmi xiao, 5g telefón prípade, redmo k30 pro, xiao k30 globálne, k30 pro zoom.


( 2 Hodnotenie )

Počet