Samsung Originálne Silikónový Kryt puzdro Pre Samsung GALAXY S20 S20+ S20 Plus S20 Ultra 5G Mäkké Shockproof Shell Telefón puzdro

€8.33


Prehľad

Samsung Galaxy S20/S20 Plus/ S20 Ultra 5G Silikónový Kryt je ľahké-to-hold, odolné prípade chrániť váš telefón bez obetovania štýl. Presnosť navrhnutý kryt je vyrobený z soft-touch silikónom, poskytuje vynikajúcu priľnavosť a ochranu s minimálnou objemnosti

*Odporúča sa, ak chcete odstrániť kryt z Galaxy S20 pred použitím Bezdrôtového PowerShare.

Nádherne tenký, prekvapivo ochranné

Silikón je super tenké, ale je dostatočne odolné pomôcť chrániť váš telefón pred nárazmi a otrasmi. Tak to zábery jednoducho do vrecka a chráni váš telefón v bezpečí.

Vybrať odtieň, akýkoľvek odtieň

Vyberte si z radu farieb pridať nejakú radosť do vášho života. Každý z nich má kontrastné interiéru pre extra vrstvu zábavy.

Funkcie:

1.Ideálne pre kombináciu štýlu a trvanlivosť.

2.Spoľahlivé rohu a späť ochrany. Vyrobené z non-sklzu, soft-touch silikónom

3.Odstráňte kryt pre optimálny wireless power zdieľať výsledky.

K Dispozícii Je Číslo Modelu:

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20+ S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Ultra

Viac Farieb K Dispozícii

Služby/Spätná Väzba:

Vážení zákazníci a priateľ: keď si kúpite svoj položky. ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky,alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní. Prosím, nenechávajte neutrálne(alebo negatívnu)spätnú väzbu alebo otvorenej ľahko,prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať. Budeme sa snažiť, služby na riešenie vám problém. Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko. Opäť ďakujem.

Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Doprava:

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia. Ako všetci vieme, Pretože batérie sú nebezpečný tovar čistý batériu dodacia lehota bude dlhšia než bežné. Ak máte akékoľvek otázky v tranzite, kontaktujte náš služby zákazníkom kedykoľvek. Ak ste nedostali balík na dlhú dobu, to neznamená, že ste ho stratili. Môžete dosiahli miestnej pošte alebo vašej schránky. Čas príchodu je zvyčajne 30 až 50 dní.

Štítky: samsung galaxy diaľnici a61, s21 ultra, att telefóny, samsing galaxy s20 prípade, samsung s21, s20 ultra samsung, prípad telefón, mobil, samsung galazy s20 ultra prípade, prípade samsung galaxy s20 fe.


( 4 Hodnotenie )

Počet