Poľnohospodárske dvoch Strán PET Strieborné Reflexné Mylar Fólia Skleníky Ovocné Stromy Apple Hrozna Zvyšuje Teplota Svetla

€12.41


Venovať pozornosť:1 kus=1 m*3 0m, 1m*50m, 1m*100m

Šírka:1 meter

Dĺžka:50/30/100 metrov

Váha:cca 1 kg/rolka,1.2 kg/rolka,1,9 kg/roll

Otvor priemer:cca 3 mm,Jemné otvory môžu byť viac prispieva k odvodnenie, nie je ľahké sa hromadí voda

Dvoch Strán Striebro,Vysoká Svetlo Odrážajúce

Materiál je PET polymér polyester film. Hliníkový náter je pevná a nie je odstrániť hliníkové po daždi. Vysoká odrazivosť, nepremokavé, PET má dobrú pevnosť a brittleness, znesie vysoké teploty, vydržať drsné prostredie. Účelom je zvyšovať teplotu ovocie a emisií skleníkových plynov, zeleniny a kvetov, ktoré potrebujú sfarbenie.

Reflexné fólie sa zvyčajne používa v sady, 350 m2 do 450 m2 na nm(Čína Jednotku Plochy). Reflexné fólie, ktorým metódy (1) Film, ktorým čas. Vrecovanie sadov sa konajú zvyčajne 3-5 dní po balení. Sady bez balení by sa mala konať 30-40 dní pred zberom úrody. Konkrétny čas každom mieste, by mala byť stanovená podľa čase dozrievania jednotlivých odrôd v rôznych oblastiach. Sady v Aksu by sa mali uskutočniť začiatkom alebo koncom septembra. Sady v Guanzhong z Šaanti by sa mala konať koncom augusta alebo začiatkom septembra. (2) Príprava pred filmu, ktorým sa. Arborized sady, môžete odstrániť burinu medzi riadky pred mulčovanie a vyrovnávanie terénu s hrable. Trpaslík záhrady môže byť pokrytý film na zemi. Vrecovanie sady by mali odstrániť tašky a vhodné listy pred mulčovanie. S cieľom zabezpečiť účinnosť reflexné film, to môže tiež slivka a zasunúť sukne pobočiek v spodnej časti koruny, odstrániť dlhé vetvy s ťažkými tieňovanie v korune, a položiť sadov s reflexnými film. Všeobecne platí, že chodník s vzdialenosti 0,6 m~1m je potrebné, a na priamom slnku je dobrá, tak, že viac svetla môžu byť vyslané na reflexné fólie. (3) Film, ktorým metóda. Pripraviť pozdĺž stromu a na oboch stranách koruny. Vonkajšieho okraja reflexné fólie je v súlade s vonkajšou hranou koruny. Pri montáži, rolls reflexné filmy sú umiestnené na jednom konci sadu, potom vrátená späť a nepreložené pomaly, stlačením filmu kamene, tehly alebo lán tak, ako sa to rozvinie. Pôda by nemala byť použitá pre stlačením film, aby sa zabránilo špinavé reflexné plochy a ovplyvňujú reflexné účinky. Batériu neprepichujte film pri stlačení to. (4) Riadenie po filmu-kladenie. Dávajte pozor na pravidelné kontroly po filmu, ktorým sa. Keď je veterno alebo daždivé, film by mali byť vyrovnané v čase, a pôdy, opadané lístie a nahromadené vody na film by mali byť vyčistené v čase. Veciach, ktoré potrebujú pozornosť, Keď mulčovanie, zatvorte výsadbu ovocných sadov a sady, slabé osvetlenie podmienky by mali spolupracovať s opatreniami, napríklad rednutie listy ovocia, rednutie pobočiek a vyzdvihnutie listov zvýšiť osvetlenie a odrazu, tak ako zvýšiť všetky červené plody. Pre sadov s lepšie inter-riadok prenos svetla, po, ktorým reflexné fólie, pozornosť by sa mala venovať, aby sa zabránilo spáleniu. Reflexné fólie môžu byť mierne pokrčený, aby odrážajúce svetlo difúzne, zabránilo nadmernej koncentrácii spätného svetla a spáliť ovocie.

PET polymér polyesterové fólie, hliníkové oplechovanie vrstva je pevná, po daždi nie je ľahké prijať off. Vysoko reflexná hodnotiť,vodotesný, anti-aging PET má dobré pevného krehký, môže byť určitý vysokým teplotám, odolať zlé životné prostredie. Použitie je nutnosti farebné ovocie a kvetinové otepľovanie, skleníkový zeleniny

Štítky: tlač mylar listov, zelený dom vonkajšie, uhlíkový filter rásť stan, mylar listy reflexné, emisie skleníkových mini, záhrada zelený dom, film odráža, mylar, seedo, zlato mylar fólia.


( 0 Hodnotenie )

Počet