TUMBEELLUWA Opal Opalite Kameňa Vytesané Šťastný Buddha Feng Shui Figúrky Bohatstvo a Šťastie 3"

€28.11


Typ:Drahokam Vyrezávané Šťastný Buddha Feng Shui Figúrky, Bohatstva a Šťastia Veľkosť Údaje(Cca): 3"(74mmx35mmx70mm) Množstvo: 1Pc Hmotnosť(Cca): 221 G/Pc Materiál: Kameň, Stav: Nové, *Keďže fotografie boli nadobudnuté v blízkosti kameň,prosím, láskavo kontrola skutočnej veľkosti.Farba,tvar,veľkosť závisí od veľa, veľa ,dostanete jeden(y), podobne ako na obrázku. *Ručné rezanie sedí boh smeje sochu budhu dekor, môžete ho do vrecka a cítiť to všade.sú vhodné pre domova,štúdia ,liečenie,figúrka,zber,fengshui.Smeje Buddha podporuje osvietenie prostredníctvom Radosti a jednoduchosti. Podporuje svetlo srdečnosťou a zábavy. Pripomína nám, nebrať veci príliš vážne. Prinášajúci hojnosti a šťastia, keď si trieť jeho jolly brucho. pre rýchlo rastúci úspech. POZORNOSŤ

Prečítajte si prosím všetky aukcie podmienky pred ponúkania cien, ďakujem! Fotografia sa nemusí zobraziť skutočnú veľkosť, prosím pozrite si popis veľkosť detaily. Snažíme sa čo najlepšie zastupovať naše kamene a šperky presne. Niekedy kvôli flash používa sa na fotografie alebo zväčšovanie fotografií alebo nastavenia počítačové monitory nie sú možné drobné odchýlky vo farbe. Dostanete podobný ako na obrázku.

Kontaktujte Nás

Vitajte v nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky. Váš e-mail bude zvyčajne možné zodpovedať do 24 hodín, od pondelka do soboty a hneď ako je to možné na víkendy. Ak nechcete dostávať reakcie v tomto období skontrolujte SPAM alebo HROMADNÝCH e-mailovej schránky na našu odpoveď.

Štítky: mini kameň, buddha monk, SJRC Z5, chevron svadobné kapela, buddha statu, dekor feng shui, mjx chýb 20 eis, displej kameň, buddha dekor, feng.


( 1 Hodnotenie )

Počet