ANGELSBRIDEP Backless Večerné Šaty 2021 Očarujúce tvaru Tylu Vestido De Festa Longo Iskrivý Crystal Lištovanie Dlhé Večerné Šaty

€48.67


Vitajte v našom obchode

sľubujeme vám použiť najlepšiu kvalitu tkanín, aby sa vaše šaty.High-end kvalitu je náš cieľ !

Tovar bude zaslaný TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS dodacia lehota: 4-7days TNT, UPS, FedEx, DHL ide o medzinárodnú prepravu. Tovar vám bude couriered z Číny na vašu adresu. Môžeme zložiť šaty inside out na ochranu lištovanie alebo šnurovanie. Budeme klásť šaty v kuriér taška. Parný stlačením sa odporúča po medzinárodnej prepravy

Colné Poplatky

Vo väčšine času, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ako vzorka a nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. sedliak zodpovedať všetky colné poplatky, Prosím pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

Ako vždy, ak je tam problém, alebo ak je položka je neuspokojivé, prosím kontaktujte nás najprv pre rýchle a atisfactory rozlíšenie, napríklad, vrátenie alebo výmena ďalšie nové položky pre vás. Prosíme o potvrdenie vašej objednávky (správnu veľkosť, farba, štýl) pozorne predtým, než sa rozhodnete zadať objednávku. Všetky objednávky sú spracované podľa vášho potvrdenia objednávky, a preto sa snažíme naše najlepšie uspokojiť všetkých zákazníkov. Môžeme garantovať iba kvalitný tovar bude dodaný. Prosím, láskavo kontaktujte nás na návrat na prvý do 48 hodín po obdržaní tovaru. Vrátený položka musí byť v perfektnom stave, ako bola odoslaná na vás, nebolo zmenené a neboli nosené. Ak existuje akýkoľvek prach, špinavé škvrny, zmeniť, a tak sme sa nesmie ponúkať vrátenie peňazí. Pre vráti 30% doplnenie stavov poplatok bude účtovaný vo všetkých vráti. Ponúkame BEZPLATNÚ OPRAVU na vaše šaty! No poštovné a odoslať ju späť a re-náklady na dopravu k vám budú na váš účet. vyžaduje sa, že položka alebo šaty by mali byť vrátené k nám do 14 dní po návrate žiadosť je akceptovaná.

Spätná väzba

Spätná väzba je pre vás dôležité, a ja, ak ste spokojní s našimi položky a službách,prosím písať dobrú spätnú väzbu pre mňa,Sme sa aj to, že pre vás,ak ste nespokojní s našimi položky, prosím, nedávaj nás negatívnej spätnej väzby, ihneď nás, prosím, kontaktujte najskôr, Bez ohľadu na to, čo sa stane , veríme, že môžeme nájsť najlepší spôsob, ako vyriešiť problém .Ak nie, Post Záporná spätná väzba Nie je neskoro. Ďakujeme za pochopenie.

Ak máte akékoľvek otázky alebo záujem o naše šaty obchod a Svadobné Doplnky,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Naším cieľom je odpovedať na všetky otázky v priebehu 6 hodín.Ako úprimné predávajúceho,sme veľmi radi poskytneme najlepší produkt kvalitu a dobré služby pre všetkých kupujúcich,Ak máte kvalitnú otázku,prosím, kontaktujte nás čoskoro.Budeme sa snažiť vyriešiť to.Vďaka!

Štítky: veľký vlak svadobné šaty, debutante šaty, luxusné večerné šaty crystal, fialová serene hill, veľké večerné šaty, black serene hill, šaty quinceanera, lo večerné šaty, tón večerné šaty, šaty s vlakom krátke predné dlho späť.


( 0 Hodnotenie )

Počet