Župan De Soiree Iskru Večerné Šaty Dlhé-Line O-Krku, Krátke Formálne Šaty Žien Elegantné Šaty Sequined Tylu Vestido

€28.65


Tabuľka Veľkostí

*Dĺžka bez ramienok šaty meria sa od hornej časti na leme výstrihu šiat. *Jeden alebo dva palce chyba by mohla byť možná v rámci merania. *Každé šaty má jedinečnú veľkosť grafu,prosím, porovnajte svoje merania meraní za predpokladu, vo veľkosti grafu.A nie opatrenie s odevy s výnimkou bielizeň.

Model Show

Model Show

Burgundsko

Čierna

Cibuľa

Svetlo Zelená

Námornícka Modrá

Zlato

Prašnom Modrá

POZNÁMKY

1, Prosím vyberte si veľkosť, ktorú obvykle opotrebenie a láskavo vyberte si veľkosť podľa naše veľkosť grafu! 2, Počítačové obrazovky majú chromatické aberration,especidly medzi obrazovky CRT a LCD displeja.Nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli. 3, spokojnosť Zákazníka je 100% súladu skvelú komunikáciu s nami.Prosím e-mail nás všetky obavy, ktoré máte.Zvyčajne sme dostať späť k vám ihneď,najneskôr thavn 24 hodín(od pondelka do piatku). 4, tovar vám bude dodaný v priebehu jedného pracovného dňa po platby vymazané.

Značka XUCTHHC

Sme známa značka, ktorá sa špecializuje na výrobu večerné,svadobné a bridesmaid, šaty.Naše zásady:vysoko kvalitné a lacné.Tu môžete získať najlepšie šaty s prijateľnú cenu.Ďakujeme, že ste si vybrali XUCTHHC +Postupujte podľa ZÍSKAŤ Kupóny

Štítky: dlho sleve večerné šaty, svadbu večerné šaty dlhé luxusné 2020, fiesta party šaty, perlové tylu šaty, etnické elegantné šaty ženy, Lanon, bridesmaid, šaty krátke, lo večerné šaty, šaty formálne, župan ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet