Strecha Star Projekcie Svetla Romantický USB Nočné Svetlo Nastaviteľné Pružné Auto Domov stropov Svetlo

€3.79


Rôzne nastaviteľné hviezdne svetlo hustota: auto hviezdnej oblohe svetlá sa môže otáčať hlavou nastaviť osvetlenie štýl, zdroj svetla je stabilné, a to je špeciálne použitá pre negatívne chorôb. 360 ° rotácia + USB rozhranie: Ľahký a flexibilné, môže byť prispôsobený na viacerých uhlov. Prenosné, ľahko inštalovateľné a jednoduché použitie. Jasná Hviezdna efekt vytvára romantickú atmosféru pre vaše auto strechou alebo dom, a môžu tiež byť použité na výzdobu narodeniny alebo sviatok strany. Tento hviezdne svetlo projektora lampa sa môže použiť ako darček pre priateľov, alebo deti. Zaujímavé strechy USB svetla môže byť použitý ako nočné svetlo, izba dekorácie, auto dekorácie, usb nočné svetlo používať napájanie a nabíjanie cez USB rozhranie. Otočný režim úprava Otáčať a nastaviť svetelného režimu. Viaceré režimy možno otáčať voľne, a rôzne vzory prinášajú rôzne vizuálne potešenie!

Veľkosť produktu: 21.2 * 1.4 * 1.4 cm Výrobok balenie: Blister kartón Veľkosť balenia: 15 * 10 * 1 cm vlastnosti Produktu: Rôzne typy nastaviteľné hviezdne svetlo hustota: auto hviezdne nebo dekoratívne osvetlenie sa môže otáčať hlavou nastaviť osvetlenie štýl, zdroj svetla je stabilné, a to je špeciálne použitá pre negatívne chorôb. 360 ° rotácia + USB rozhranie: Ľahký a flexibilné, môže byť prispôsobený na viacerých uhlov. Prenosné, ľahko inštalovateľné a jednoduché použitie. Jasná Hviezdna efekt vytvára romantickú atmosféru pre vaše auto strechou alebo dom, a môžu tiež byť použité na výzdobu narodeniny alebo sviatok strany. Tento hviezdne svetlo projektora lampa sa môže použiť ako darček pre priateľov, alebo deti. Zaujímavé strechy USB svetla môže byť použitý ako nočné svetlo, izba dekorácie, auto dekorácie, usb nočné svetlo používať napájanie a nabíjanie cez USB rozhranie. Otočenie režim úprava Otočiť nastaviť osvetlenie režime. Viaceré režimy možno otáčať voľne, a rôzne vzory prinášajú rôzne vizuálne potešenie! Použitie metódy: ako je znázornené Výrobku materiál: ABS zoznam Balíkov: 1 * auto USB hviezdne nebo svetlo 3 * vzorované objektívu Poznámky: 1. 1 palec = 2.54 cm 2. Prosím opatrenie sami vybrať správnu veľkosť. 3. Vzhľadom na rozdiel medzi jednotlivými obrazovkami, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Štítky: auto hviezdne nebo, kstar sky light, nočná lampa senzor, čínsky sky light, auto strechy hviezda, romantický usb, hviezda náladu lampa, školskú uniformu, ružová hviezda lampa, home decor.


( 0 Hodnotenie )

Počet