JURUS Diy Dekoratívny Panel Dverí Auta El oceľové Laná Trubice Neónové Svetlo Line 3Meters 10 farieb + 12v Zapaľovač Cigariet Invertor

€5.20


Celý obchod zľavu, vitajte v mojom obchode pre návštevy. To je skvelé pre zdobenie svojho auta. Vytvára romantickú atmosféru Tohto EL vodič je skvelé pre auto dekorácie, nočné kluby, politické strany, tmavé chodby, takmer všade, kde si môžete predstaviť.

Popis výrobku: 100% Zbrusu Nový Kvalitný Tovar a cenu Nižšiu& Vysokej Kvality. Má 5 mm hrúbky fin,jednoduché vloženie do priestoru auta facia a interiérové panely. Je ideálny pre zdobenie interiéri automobilu ako je za dverami,spolu dosky čalúnenie vo vnútri batožinového priestoru niekde. Popis: Pružný a vode odolný,môžu byť ohnuté do akéhokoľvek tvaru a nakrájame na ľubovoľné dĺžky Môže ponúknuť 360 stupňov osvetlenie úspora Energie,dlhá životnosť,Životnosť viac ako 15 000 hodín Priemer Drôtu:2.3 mm Drôtu Dĺžka:3 m Pracovná teplota:-40C~80C 12V Invertor,Vstupné napätie DC12V (Svetlá sám je 110V) Color:Red/Orange/Yellow/Green/Blue/Pink/White/Crystal Zelená/Fialová/Crystal Blue (10-farba voliteľná) *ŠPECIÁLNA POZNÁMKA* Keď je toto menič funguje,bude to robiť trochu buzz hum zvuk. To je normálna situácia,nebude obťažovať vás!prosím, informujte sa, že. Ak ste perfekcionista,prosím, nenechajte ho objednať. Funkcie: (1) energie. Mäkké svetlo nebolí, oči, Jeho nízka spotreba energie, tak, aby celkový príkon osvetlenia riadok dole, tam je lepšie energeticky úsporné účinok. (2) odstránenie blikania, lesk viac stabilný. Pomoc pre zlepšenie vizuálne rozlíšenie, aby sa zlepšila účinnosť; nepretržitú prevádzku znižuje únavu, pomáha chrániť zrak. (3) počiatočný bod je spoľahlivejší. Východiskovým bodom pre úspech,Dĺžka môže byť ľahko rezať na inštaláciu svižný, jednoduché (4) stabilné príkon a výkon svetelný tok: high-kvalitné výrobky s dobrou nariadenie výkonu, výkon, napätie odchýlka veľká, môže stále udržiavať konštantný zdroj napájania, stabilný intenzite svetla, je priaznivé pre úsporu energie. (5) na predĺženie životnosti lampy linky. Produkty vysokej kvality, konštantný výkon a ľahké riadku aktuálny kvapiek, ako aj spoľahlivý východiskový bod a ďalšie faktory môžu predĺžiť životnosť svetlo linky. Poznámky k inštalácii: (Nové) kapela hrana studené svetlo "studené svetlo s boku! Produkt nepotrebuje lepidlo, pripojte sa priamo do bočných dverí, alebo do medzery v palubnej doske, bezproblémovú inštaláciu! Nebojte publikované po stopy lepidla, je preferovaná nezávislých majiteľov! nainštalovaná! každý studeného svetla, všetky s nezávisle riadené, bezplatné pripojenie svetlá rozhranie môže znížiť prebytok alebo skryté vo vnútri výbava panel Svetlo bar priemer 2.3 MM, 6 MM s šitie okraj, inštalácia pohodlnejšie (konzoly, ktorý sa zapája priamo do štrbiny hrany, bez gum pasty) Poznámka: Sme poslať jednotku na vás s Cigaretový zapaľovač pulg (Práca cez cigaretový zapaľovač), Ak sa chcete pripojiť na auto, interiér Svojvoľne, môžete vystrihnúť chvost Cigaretový zapaľovač tak, aby line Rozhranie sa môže pripojiť na 12V Ale mali by ste vedieť, Automobilový priemysel interiér drôt Návod na používanie: *Studené svetlo musí byť pripojený s pohonom na použitie, a nie môže byť pripojený priamo k zdroju napájania.

*Studené svetlo môže pomocou obojstrannej lepiacej pásky alebo lepidla pevné a potom v aute.

*Studeného svetla môže znížiť použitie, vystrihnúť časť môže byť vyradené, vlastníctvo dĺžka nemá vplyv na použitie zvyšnej časti.

*Ak ste rezanie byť nemôže použiť , pretože na rezanie viesť k skratu, aby ste opäť znížiť malá časť je OK

Package zahrnuté: 1x 3 Metrov EL Drôt 1x DC12V Cigaretový Zapaľovač regulátor pohonu

Shippment 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po spracovanie platieb hotovo. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky .Sú pre vaše referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr s odpovedať. Záruka

1. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo

peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom

balenie, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

3. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

Štítky: auto interiérové led pásy, lampa dúha, google neónové svetlo, el drôt, led neon trubice, dvere neon, panel led pásy, neon ws2811, neónové svetlo prihlásiť, auto lano svetlá.


( 0 Hodnotenie )

Počet