Letné Módy Šiltovku Nepremokavé Priedušná Oka Klobúk Outdoorové Športy, Golf Beží Spp Opaľovací Krém Clonu Kačica Jazyk Klobúk

€3.17


Funkcia:

1.SVETLO&PRIEDUŠNÁ:použitím super svetla a vlhkosti wicking textílie a masívne oka dizajnu, ktoré vám to prináša veľa v pohode a pohodlné.

2.Nastaviteľné Zadné Uzavretie -- Pohodlné Plastové-Vystužené Bill Zadné Uzavretie, quick-release pracky úpravu. Môžete ľahko dostať vlastné zapadajú podľa vašich veľkosť hlavy.

3.Vlhkosti wicking, pohodlné a rýchle sušenie polyester mesh konštrukcia pre vetranie. Pre-Zakrivené, dlhé tvarované, udržuje slnko z vašej tváre a ponúka skvelú ochranu pred škodlivým žiarením.

4.POHODLNÉ & PRAKTICKÝ DIZAJN: Ideálne pre ťahanie vášho chaotický buchta alebo vysokého copu prostredníctvom slotu Copu vystrihnúť priestoru. Jednoducho gumička si vlasy hore a listov, prispôsobenie a utiahnite na požadovaný štýl.Unisex Nastaviteľný Nízky Profil Baseball Vybavené Spp Obyčajný Otec Klobúk vhodné aj pre človeka buchty.

5.To je perfektný spp pre pešiu turistiku, beh, cyklistika, kempovanie, rybárčenie, turistika, záhradníctvo, pláž, kúpalisko, park, závod deň akcie alebo akékoľvek outdoorové športy a aktivity. Vhodný pre mužov a ženy.

Špecifikácia:

Materiál:Rýchle sušenie polyester

Štýl:Baseball Cap

Veľkosť:Jedna Veľkosť

Klobúk obvod:56-60 cm

Klobúk hĺbka:11 cm

Klobúk okraj :8.5 cm

Vlastnosti:Rýchle schnutie,ľahké,sunproof,prenosné,UV odolné, priedušné

Balené:funkcie opp taška

Poznámka:

1.prosím, aby 1-3 cm/ 0.39-1.18 palcový rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g/ 0.007-0.01 lb/ 0.11-0.18 oz pre rozdiel medzi rôzne farby

2.vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, aby to

Balené zahŕňajú:

1 x spp

Štítky: žena beží, spp jordánsko, americký golfové čiapky, materskej blúzky a topy pre tehotné, houndstooth mužov, klietka klobúk, spp spustiť, kačica klobúk, semiš clonu spp, vojak baseball klobúk.


( 2 Hodnotenie )

Počet