Sightlines Hubky Uší Taktiky Headset Elektronické Streľba chrániče sluchu Proti hluku Zosilnenie Lovecké Ochranné chrániče sluchu

€18.86


Poznámka: Slúchadlá nezahŕňajú okuliare

1、Zabudované smerové mikrofóny zosilňujú rozsah príkazy a iné okolité zvuky na bezpečné 82 dB, poskytuje viac fyzických počúvanie a lepšiu komunikáciu. 2、ponúka maximálnu bezpečnosť a ochranu sluchu. Bezpečnosť je doručený prostredníctvom skreslenie-free amplifikácii (až na bezpečné 82 dB) dôležité, nízka úroveň znie ako rozsah príkazy a diskusiu. Ochrana pochádza z okamžité blokovanie akéhokoľvek hluku nad 82 dB. 3、Snap-on ušné vankúšiky, aby nahradenie jednoduché, a nastaviteľný hlavový most je viac pohodlné na nosenie. 4、Kompaktný a skladací styling, ktoré je vhodné na prepravu a skladovanie. 5、externého audio jack umožňuje earmuff robiť dvojité povinnosť ako stereo slúchadlá, keď je pripojené do MP3 prehrávača alebo iného zvukového zdroja. 6. Prijať 2 ks AAA batérií(nie sú súčasťou) Sightlines Uší - reliéf kusy na hornej časti ucha šálky na okuliare ochrana na ruky ,tak nemôžete ani cítiť, že ich na hlavu a môžete nosiť na uchu protetion celý deň teraz. Výrazne poskytuje viac pohodlia, menej hluku a žiadne tlakové body s okuliarmi.

Package

1 x Slúchadlá 1 x Pripojenie kábel

Štítky: ušné podložky jbl, nula electron, proti hluku earmuff, 3m earmuff, slúchadlá strieľať, bose ucho pad, 3m podložky, počuť protector, vplyv športu, proti hluku headset.


( 0 Hodnotenie )

Počet