DIY Tetovanie Pero Ručné Stick A Hrabať Tetovanie Kit Nástroj Ruky Strčiť Tetovanie Nástroj Pre Stick Tetovanie Tetovanie Príslušenstvo

€7.33


Funkcie

1. Profesionálne Navrhnutý elite tattoo umelci vychádza z centre Mesta Los Angeles, Looney Zoo Stick a Hrabať Tetovanie Nástroj a Ihly kit je fenomenálny stick a hrabať tetovanie príslušenstva.

2. Naše ruky strčiť a držať tetovanie kit Ruky Strčiť tetovanie ihly držiak s troch fáze upevnenia dizajn, je možné bezpečne a bezpečne pripojiť akékoľvek správne tetovanie ihly, to je viac, jednoduché a bezpečné pre tetovanie.

3. Ruky strčiť a držať tetovanie kit je čisté a bezpečné pre make krásne tetovanie čl. Ak použijete naše ruky strčiť a držať tetovanie auta, aby hokejky a hrabať tetovanie, budete si to a skončiť s malý a jednoduchý kus budete absolútne milujú.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Package vrátane:

1*1pcs/set (ručné tetovanie pero

1*Black tattoo rukoväť obväz

2*Jednorazové uhlíková oceľ britva

2*Modré tetovanie obrus

1* dvojica M veľkosť medium super elastické silikónové tetovanie jednorazové rukavice čierne

1*F2 tetovanie, šablóny book

1*L14 tetovanie, šablóny book

1*Zaoblené tón pleti dlho cvičenie pokožky

10*Farebné tetovanie pin vankúš

10*Stredná veľkosť tetovanie farba pohár so stojanom

5*3RL Tetovanie Ihly

5*5RL tetovanie ihly

5*7RL tetovanie ihly

5*9RL tetovanie ihly

Štítky: ruky strčiť, zadarmo tetovanie auta, pero tetovanie bezdrôtové, dočasné tetovanie, ruky strčiť nástroj, nastaviť tetovanie, dragonhawk tattoo, zlato hamsa náhrdelník, handpoke tetovanie, stroje tetovanie auta.


( 2 Hodnotenie )

Počet