Z nehrdzavejúcej Ocele Kocky Ľadu, Opakovane Chladenie Kamene pre Whisky Víno, Udržať Nápoj Studený Dlhšie, SGS Test Pass

€8.64


Popis Produktu

Import: Nikdy prehltnúť a jesť; uchovávajte ich mimo vaše deti! PÔVODNÝ TRVANLIVÉ, POTRAVINY BEZPEČNÉ a ECO-FRIENDLY 18/8(304)NEHRDZAVEJÚCA OCEĽ KOCKY ĽADU - Nenechajte sa zmiasť tým, konkurentov zrazil mimo našu Chladenie Kamene s lacnejšie materiály. Majú kopírovať naše fotografie a text, ale sa predávajú horšie Chladenie Kamene. Naše trvanlivé, potraviny-bezpečné Nehrdzavejúcej Ocele Kocky Ľadu odolávajú korózii, ideálny pre všetky druhy Whisky Víno, Udržať Nápoj Studený Dlhšie. CHILL BEZ RIEDENIA - Vyrobené z potravín akosti 18/8(304) nehrdzavejúca oceľ materiál, tieto opakovane kocky ľadu udrží chlad a chuť vaše nápoje, zatiaľ čo nikdy riedenie, hrdza alebo koróziu nich; SGS FDA CERTIFIKÁCIA - Tieto whisky kamene používať jedlo-trieda non žieravé nehrdzavejúcej ocele, ktorá má prísne prechádza SGS Certifikácie. Sú trvanlivé, opakovane, umývateľné v umývačke riadu. Tiež sú bezpečné tajné non-jedovaté gél vo vnútri, ktoré rozšíri chladenie čas; VYCHLADNÚŤ NÁPOJE RÝCHLO - Stačí mierne navlhčenou kocky pred ich uvedením do mrazničky. Zmraziť 1-2 hodiny a môžete vyraziť. 3 až 4 hodiny mrazené kocky sú lepšie byť použité pre maximálny pôžitok; ĽAHKÉ ČISTENIE A SKLADOVANIE - 4/6/8 Nehrdzavejúcej Ocele Opakovane kvapalinové Kocky Ľadu Chladenie Kamene s Kliešťami(8-Pack) v cene. Plastové skladovanie zásobník, aby sa vaše whisky kamene upratať a organizovať ich počas mrazenia, jednoducho umyť vodou po použití, veľmi pohodlné; DARČEKOVÁ SADA BOX - Jedinečný dar pre ducha pijanov, skvelé pre whisky, vodka, bourbon, likéry, biele víno a viac na akýkoľvek darček príležitosti. Whisky kocky ľadu sú malé kamene, ktoré môžete mať vo vašej mrazničke, a dať vo vašom whisky alebo iné nápoje namiesto použitia kocky ľadu. Najväčšou výhodou použiť nehrdzavejúcej ocele kocky ľadu, je, aby vaše pitie nie riedi tradičné kocky ľadu. Naše nehrdzavejúcej ocele ice cube je jedným z najlepších na trhu. Obsahuje non-jedovaté gél vo vnútri každej kocka, ktorá udrží nápoj extra cold. Zvyčajne potrebujete len zmraziť tieto kocky na 1 hodinu, a potom môžete hoďte ich do vášho nápoja alebo whisky, si non-zriedený chladenie. Tieto kamene sú veľmi odolné a ľahko sa umyť a vyčistiť. Import: Nikdy prehltnúť a jesť; uchovávajte ich mimo vaše deti!

Štítky: kutikulu fréza nechtov, posteľ skrutka, kutikulu výbava, horúce ocele kocka, pohár whisky ocele, kutikulu stick, nastaviť ocele kocka, kryt whisky, creality ld 006, ocele kocky whisky.


( 0 Hodnotenie )

Počet