Súbor Triedič A4 Doent Stôl Uprataný Organizátor Úložný Stojan Držiak Office Kancelárske Potreby Dodávky

€18.90


Súbor Triedič A4 Doent Stôl Uprataný Organizátor Úložný Stojan Držiak Office kancelárske potreby Dodávky Wild Žiadosti: stolový organizér je skvelý pomocník v kancelárii na ukladanie rôznych typov položiek, ako napríklad papier A4, doents, notebook, telefón a iné drobné výrobky.

Rozmer výrobku: veľkosť stola súbor je 33 * 27 * 24 cm, a tam sú 4 sekcie pre váš triediť rôzne súbory alebo office live essentials. A To nebude trvať príliš veľa miesta na stole.

Environmentálne Materiál: To papierovanie organizér je vyrobený z dreva, a to sa nikdy ohnúť alebo zlomiť. S jeho pevná konštrukcia a vysoká kvalita, to bude dobrá dekorácie do vašej kancelárie.

Rýchle a Jednoduché embling: Toto podanie vaničky je prenosný a ľahko emble, len 5 až 10 minút do konca embling bez použitia náradia, čo je dosť časovo úsporné a pohodlné.

Špecifikácia:

Rozmer: 33 * 27 * 24 cm

Hmotnosť: 1.4 kg

Farba: cherry drevo farba

Materiál: MDF

Funkcie:

1. 100% záruka kvality

2. Robustná a odolná životného prostredia drevnej hmoty

3. Inovatívny dizajn s krásny vzhľad na vašom stole

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Súbor delič je vyrobená z ekologicky drevo, môže byť trochu cítiť, keď prvýkrát otvoríte balík, prosím, nebojte sa,

to nie je na škodu, aby vaše telo. A to vybledne po vás dať do vetraných miestach na niekoľko dní.

Obsah Balenia:

1 * Súbor Triedič

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: Zásobník papiera, dokument zásobník, súbor kabinetu, regály organizátor, offic tabuľka, skladovanie kancelárske potreby, stôl zložky, 640 amd, oka zásobník papiera organizátor, zásobník papiera a4.


( 1 Hodnotenie )

Počet