Homosexuáli Šaty bez Rukávov Rozstrapatené Živôtik so Stuhou Luky Elastický Satén Sissy Šaty Dospelých Dieťa Kríž Bielizníka Kostým Sexy Mužov

€12.97


Set Zahŕňa : 1Pc Šaty

Stav : Nové značkou

Materiál : Satén + Oka

Funkcie : pánske, bez rukávov sissy saténové šaty dospelých dieťa kríž bielizníka kostým, vytiahnuť na uzavretie. Elastický ramenný popruh s oka a volánikmi, top živôtik je shirred s elastické z hrudníka na páse zdobené stuhou luky. Priehľadnej vrstvy oka prekrytie spodnej sukne, oka a dolný lem. Vyrobené z super mäkký a ľahký materiál mäkké a pohodlné na nosenie. Skvelé pre crossdress, sleepwear, romantický večer, cosplay kostým, tematické strany, hranie rolí, atď. Prosím, skontrolujte si veľkosť grafu jasne pred nákupom, ručné umývanie odporúča.

Priateľské Tipy:

Veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: pánty sissy satin, baby doll muž, transvestit, muži saténová bielizeň, šaty sissi, yizyif ženy, kríž bielizníka, orenge sexy šaty, šaty pre crossdress, váš telefón sissy.


( 2 Hodnotenie )

Počet