55x20mm 4V 12uA šere Tenký Film Amorfný Kremík Solárne ITO skla pre vnútorné Produktu,kalkulačky,hračky,0-4V batériou

€18.86


55x20mm 4V 12uA šere Tenký Film Amorfný Kremík Solárne ITO skla pre vnútorné Produktu,kalkulačky,hračky,0-4V batériou

Prehľad Produktu

O amorfný kremík

1, Amorfný kremík (a-Si)

To je non-kryštalická forma zo silikónu. Bunkovej štruktúry má jeden postupnosť p-vo vrstvách . Keď je vystavená slnku, ich výkon je výrazne poklesol. A-Si typ thin film solárne články sú bežne vyskytujú v kalkulačky. A-Si typ thin film je vyhotovená v 6 krokoch. Prvý sklenený podklad je potiahnutá s TCO (transparentných vodivých oxidov) vrstvu, ako sa predné kontakt, nasleduje P1 laserové rytie. Potom vrstvu-Si je uložená nasleduje P2 laserové rytie. Potom kovové vodivej vrstvy je umiestnené ako späť kontakt s relatívnou P3 laserové rytie.

Štruktúra

2, Produkt Výhody

A)Vynikajúci výkon v rámci týždňa svetelných podmienok

B)Nižšia teplota koeficient, lepší výkon v rámci vysokej teplote stav

C)10%-15% vyššia skutočná ročná výroba energie za nominálnej watt výkon.

3, Technická charakteristika

A)Pomocou priamky, vnútorný integračné štruktúry je možné zjednodušiť plavidla.

B)amorfný kremík depozície uniformization technológia zlepšuje rovnomernosť amorfný kremík film.

C)Pomocou kompozitné konštrukcie TCO vodivý film, zvýšiť viditeľné svetlo transmissibility z krátkovlnné pásmo.

D)Pomocou špeciálnych prísad pridelené podiel amorfný kremík film zvýšiť batérie elektriny výkon.

F)Používať špeciálne transparentné vodivé film dizajn, predchádzať a má zabrániť skratu a poruchy.

4, Aplikácie

Aplikovaná kalkulačka, LCD prenosné elektronické hračky, nabíjačky a ďalšie nízke výkonové elektronické produkty, ako napríklad elektronické hodinky, prenosné radiogram, LCD mobilné hry, nabíjačka, prenosné rádiá, atď.

Funkcia:

1. Amorfný kremík solárnych článkov je polovodičové zariadenie, ktoré priamo converses slnečnej energie na elektrinu.

2. V porovnaní s kremíka a polykryštalické kremíkové solárne články, amorfný kremík solárnych článkov, s jeho pokročilá technológia a vlastnosti, to vedie k nižšej náklady a výhody masovej výroby. S touto výhodou bolo priemysel-široko aplikované.

3. Amorfný kremík solárnych článkov je nový high-tech energie, nové materiály a nové zariadenie.

4. Jeho žiadosť týka poľnohospodárstva, siete, priemysel, lesné hospodárstvo, vodné conservancy, rybného hospodárstva, dopravy, počasia, zemetrasenia, baníctva, ropného priemyslu, telekomunikácií, verejných zariadení, dodávky, infraštruktúry, obrany, školstva, a prístrojové vybavenie priemyselné odvetvia.

5. Vzhľadom na nedostatok a rastúce napätie v medzinárodných cien energie, slnečná energia stáva novým ekologické energie. Vlády celého sveta aj cast viac a viac sa zamerať na tento trend a podporiť rozvoj a uplatňovanie tejto novej energie.

6. QFSolar spoločnosti amorfný kremík solárne články, s jeho stabilný výkon/rozumnú cenu a dobré po-predajný servis, špecializované služby pre domácich a zahraničných zákazníkov

Informácie O Produkte

Technická charakteristika

Podľa požiadavky zákazníkov a podrobný situácie, ako načítať parametre zaťaženia odpor, pracovné napätie, prúd, môžeme navrhnúť a určiť oblasti batérie jednotka a jednotka počet sérií spojenie.

A) Amorfný Sklo Solárny Panel môže absorbovať rôzne zdroje svetla, ako je rozptýlené svetlo, odráža svetlo a priame svetlo, atď. dobre.

B) Amorfný Sklo Solárny Panel môže uistite sa, že optické konverzie má dlhú dobu, pretože majú širokú škálu dopyt po slnečného svetla uhol na solárny panel. Aj v nasledujúcich dňoch dažďa, vonkajšie A-Si solárne články výstup mene stably.

C) Amorfný Sklo Solárny Panel nemajú žiadny vplyv polovodičových, a to nezníži energie účinnosť, keď solárne články boli na slnku, pre veľmi dlhý čas. V porovnaní s kryštalického kremíka (A-Si má vyššie využitie pomer a sú vhodné pre rôzne oblasti, vrátane tropických oblastiach

Aplikácia

Amorfný Sklo Solárny Panel sú široko používané v oblasti solárne svietidlá, solárne nabíjačky a vonkajšie prenosné energie, ako je napríklad trávnik, svietidlá, záhradné svietidlá, krajiny svietidlá, dopravné svetlá, atď.

Továreň

Test stav

Štandardných skúšobných podmienok: (AM1.5, 1000 W/ m2, 25 ° c)

Pracovné podmienky

Všeobecne povedané, prostredníctvom zváranie metódou s drôtom, je to jednoduché prepojenie na elektrické spotrebiče s solárnych článkov.

Suroviny ( Elektrické transparentné TCO sklo )

Výrobný Proces

Parameter test

Balenie

Štítky: ariel telefón film, ito junji, amorfný kremík solárny panel, umelé moss rock, nožnicový, itou junji, amorph solárne, podsvietenie displeja mini, num podsvietenia klávesnice, Batérie.


( 1 Hodnotenie )

Počet