18pcs Pro Oko Tvár Prášok Blusher Nadácie Kozmetické make-up Štetec Nastaviť Obočia, Pier EyeShadow Nástroje + Taška

€5.80


18pcs Pro Oko Tvár Prášok Blusher Nadácie Kozmetické make-up Štetec Nastaviť Obočia, Pier EyeShadow Nástroje + Taška

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Make-Up Štetce

Kefa Rukoväť Materiál: Pokovovanie & Hliníková Rúrka

Kefa Na Vlasy Materiál: Nylo

Množstvo:18PCS

Balík Obsahuje:

18 x make-up Štetce

Vlastnosti: Tento štetec, sada obsahuje 18 ks rôznych módny dizajn kefy, ktoré je praktické a môžete plniť svoje základné potreby každodennej aplikácie. Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je odolný na používanie a poskytne skvelej starostlivosti o vašu pokožku. Mäkký a hladký kefa na vlasy je veľmi bezpečné a pohodlné, nebudú ľahko poškriabať vašu pokožku a ľahko držať v prášku. S unikátne a módne kefa rukoväť, to bude ľahké uchopenie a viac atraktívne. Sú ideálne pre aplikáciu prášku, nadácie, červenať, korektor a iné použitie na tvár, oči, atď. To je prenosný, vhodný ako pre profesionálne použitie a domáce použitie.

Ako používať štetec: 1.Určiť váš výber produktov s kefou,štart nanášanie make-up od stredu tváre. 2.Pomocou "Push a Pull" motion,glide štetcom cez povrch pokožky, aby zmes. 3.Dokončiť miešanie so svetlom,krúživými pohybmi. Ako na Čistenie Kief: 1,Miesto kefy v teplej vode. 2. Naneste malé množstvo jemný šampón na kefy a práce na svetlo peny. 3. Opláchnite kefy dôkladne pod tečúcou vodou. Môžete si všimnúť, že voda opúšťa kefa je tónované od ochranný náter. 4. Pokračujte vo vyplachovaní, kým nie farba listov štetec. 5. Nechajte voľne vysušiť. Poznámka: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-2 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Pripomienky: 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám $2 Kupóny na ďalšej objednávke.

2. Ak nebudete spokojný našich produktov, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie.

Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás. O platby: podporujeme VISA, Webmoney, Qiwi Peňaženky, Boleto, Maestro, Západné Unioin, Bankovým Prevodom, B ancontact, www.tantra-egypt.sk Vrecku a tak ďalej. Doprava: Normálne, budeme loď pozemok sa do 72 hodín.

Štítky: unicorn riasy kefy, vrstvený make-up taška, di make-up taška, www.tantra-egypt.sk jednorožec kefy, unicorn kefa časti, mliečna make-up taška, ceinture make-up taška, elailite jednorožec kefy, unicorn kefy na vlasy, dvere make-up taška.


( 0 Hodnotenie )

Počet