ROCKBROS MTB Bike Taška na Bicykli Sedlo Taška Rainproof Cyklistická Taška na Bicykel Zadné Vrecko Horský Bicykel Zadné Sedadlá Chvost Puzdro Balík

€12.81


Informácie O Produkte

C7-1: Materiál: karbónová Kapacita: Cca 1L Váha: Cca 215 g Veľkosť: O 24*9.6*10.5 cm Zips: Vodotesný zips Liner: 600 d Nylon Zavesiť spony: Zavesenie zadné svetlá Vodotesný: Rainproof Funkcie: 1. Bicykle, ktoré nemajú držiak na fľašu môžete použiť tento chvost vak, ktorý je dodávaný s vlastným držiak na fľašu, ľahko vyriešiť tento problém. 2. Veľký otvor uľahčuje prístup a nástroje a mobilných telefónov môže byť držané oddelene, aby sa zabránilo opotrebeniu a poškriabaniu. 3. Na šikmého dizajn taška je vhodná pre jazdcov s nízkou kapacitou a je menej pravdepodobné, že bude poškriabaný. 4. Nepremokavé zipsy a textílie sú k dispozícii aj pre použitie v daždi. 5. Reflexná chvost taška pre nočné jazdenie.

Štítky: BATFOX, požičovňa strane stánku, carbon fiber opravy, batoh školy, c7 prípade, batoh mužov, ice cream lopatka nastaviť, QHD, muži mtb taška, tanluhu mtb vody taška.


( 1 Hodnotenie )

Počet