Anycast m4plus Chromecast 2 zrkadlenie viacerých TV stick Adaptér Mini Android Chrome Cast HDMI, WiFi Dongle 1080P DLNA Miracast

€4.98


16.35 / kus /lot 1 1.28 / pack /lot 1 1.95 / kus /lot 1 40.39 / kus /lot 1 19.05 / kus /množstvo 1

Funkcie:

1.Č APP ŽIADNY OVLÁDAČ VYŽADUJÚ Iba 3 kroky, aby si médiá na veľkej obrazovke: Plug->Connect->Zrkadlenie.

2.Dokonale vychutnajte si konečnému veľkej obrazovke: Sledujte filmy, hrajte hry, vytvoriť svoj vlastný exkluzívny cinema. Umožňuje vám vychutnať si rôzne audio-vizuálne hody!

3.Obsadenie obsah (Video, Hry, Audio, Obrázky, Aplikácie, a Súbor) vo vašej Smart Phones / Tablet PC do inej veľkej obrazovke zariadenia s HDMI rozhranie (napríklad HDTV, Monitor & Projektor, atď.) pomocou Miracast, DLNA, a AirPlay cez WiFi pripojenie.

4.HDMI port (HDMI1.2) podpora 1080P video výstup a High-kvalitný Zvukový Efekt na výstup.

5.Zabudovaný Wi-Fi modul podporuje 2,4 GHz WiFi, podpora on-Line a Miestnymi obsah wireless display: Audio / Video / Foto / Office súboru alebo Webovej stránky. Tiež môžu byť použité na Auto WiFi Displej a veľký Travel Partner, stačí pripojiť M2 Plus (powered by 5V/1A) do Auta, HDMI port, prenos multimediálnych obsahov Smart Telefóny na auto monitor. Dopravnej zápche čas je už nuda.

6.WiFi: 2.4 GHz Wireless, WiFi (WiFi Modul: 8188ETV).

Vnútorný WiFi Anténa pre stabilné WiFi Signál

7.Podporuje E-learning, obchodné rokovania: Wireless Display, z z pút kábla, stretnutie sa stal inteligentný a efektívne.

8.Ideálny pre podnikové a vzdelávacie prezentácie (PowerPoint, Excel, Word, PDF, a Fotografie z vášho Smartphone, Tablet PC na televízore HDTV Monitor a Projektor so vstupom HDMI port).

9.S kompaktný, prenosný dizajn pre jednoduchú prepravu. AnyCast M2 Plus využíva kompaktný, prenosný dizajn pre jednoduchú prepravu.

Popis:

Až 1080p HDMI Výstup. ((Max. rozlíšenie: ).

Hlasového Záznamu: MP3, WAV.

WiFi, Wireless Display Prijímač používa Miracast štandardný Protokol. Vzhľadom na Netflix a YouTube videá, ktoré sú zašifrované, bude produkt nie je dosiahnuť funkciu projektovanie Inteligentné Telefóny a Tablety PC do inej veľkej obrazovke zariadenia.

Podpora Video formát AVI / DIVX / MKV / TS / DAT / MPG / MPRG / MOV / MP4 / RM / RMVB / WMV.

Podpora Audio Formát: MP1 / MP2 / MP3 / WMA / OGG / ADPCM-WAV / PCM-WAV / AAC.

Podpora Foto Formát: JPEG / BMP.

Špecifikácia:

Farba: Čierna

Model: AnyCast M2 Plus

Napájanie: 5V / 1A

Rozhrania: 1 * HDMI 1.2; 1 * Micro USB 2.0

Prijímač hmotnosť: 15 g / 0.52 oz

Položka veľkosť: 210*130*10 mm

Package Zahrnuté:

1 x Anycast M2 Plus Wireless WiFi Prijímač Displej

1 x USB Power Veko S IR

1 x anglický Manuál

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie.

Štítky: oheň tv, anycast, chromecast, chromecast googl, prispôsobiť wifi, miracast, alternatívne chromecast audio, box tv, smartphon, wecast google chromecast.


( 3 Hodnotenie )

Počet