Wireless Display Modul,WIFI Prenosné Displeji Prijímača 1080P HDMI Miracast Dongle pre iOS iPhone, iPad/Mac/Android Smartphony/

€8.62


Wireless Display Modul,WIFI Prenosné Displeji Prijímača 1080P HDMI Miracast Dongle pre iOS iPhone, iPad/Mac/Android Smartphony

Materiál: ABS

Farba: čierna

Názov produktu: Wireless display G2-4

CPU: RK3036

HD video dekodér: 1080p 60fps

DDR: DDR3 128 MB

Operačný Systém: Linux 3.0.8

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n (Vstavané Realtek 8188 USB WiFi Modul)

Odporúčané Aplikácie: iMediaShare/BubbleUPnp/PPTV

7/8.1/10windows XP prehrávač multimédií/AllShare/IOS

Balenie zoznam 1* Displej Wifi Dongle G2-4 1* USB Kábel 1* užívateľská príručka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Malé Obrazovky sa Zmení na Veľkej Obrazovke bezdrôtové displeja G2-4 odsúva obsah mobilné telefóny a tablety k HDMI zariadeniam, ako sú TELEVÍZORY a projektory.

HD 1080P Veľká Obrazovka Prezeranie Skúsenosti bezdrôtové displeja G2-4 by mohol poskytnúť vám 1080P high definition kvalitu grafiky a obnoviť zobrazenie skúsenosti.

Prezentácie Zdieľať Nádherný Život Okamihu bezdrôtové displeja G2-4 odošle cestovné album, video a významné instantto veľkej obrazovke, zdieľanie nádherný okamih.svojho života.

Real-time Zrkadlo Anotácie a Edition,Zlepšenie Efektívnosti práce S real-time zrkadlenie technológie a silné čip, ochrana bezdrôtové displeja G2-4, jedným ťahom na malej obrazovke, je ideálny pre odosielanie na veľkej obrazovke bez zbytočného odkladu.

Hrať 3D Hry a Užiť si Domáce Kino Podľa wireless display G2-4,mobilný telefón, po druhé zmeny herný ovládač a čip zdroj knižnice, ako veľkú obrazovku a malej obrazovke synchronizovaný voľne hrať 3D hry, vychutnať domáce kino a sladký čas.

Štítky: anycast, chromecast, apachi wifi hdmi, prispôsobiť wifi, chrome crash, evpad pro, mini bezdrôtové pripojenie hdmi, android stick tv, miracast, hdmi, wireless.


( 3 Hodnotenie )

Počet