FC AR F506 Pro HD Diesel Truck Vyzdvihnutie Autobus Bager Ťažkých OBD2 Automobilový Skener Diagnostický Nástroj pre Isuzu UD Hino lode fuso

€247.68


Prečo si vybrať Fcar F506 Pro? ➤【VŠETKY FUNKCIE V RUKE] vyzýva Toto vozidlo skener je schopný čítanie a mazanie problémy kódy všetkých hlavných systémov vozidla , vrátane motora, airbag, prevodovka,ECU/BCU,VCS,ABS,SRS,EBS,DCU,NA, cluth systém/brzdový systém/meter systém/batérie systém/invertorový systém/hybridný systém/immobilizer systém,ect. Špeciálne Funkcie vykonávať rôzne zložky úpravy ovládacieho modulu v rámci testu, umožňuje kalibráciu alebo nakonfigurovať niektoré komponenty po vykonaní opravy alebo výmeny. ➤【POKROČILÉ FUNKCIE PRE TRUCK] vyzýva Graf live údaje :otáčky Motora,Motor ECU teploty Percent zrýchlenie pedál polohe,Motor intercooler teploty Motora,chladiacej kvapaliny, teplota,napätie Batérie,Alternátor napätie,teplota Okolitého vzduchu,prívodu Vzduchu teploty,Nastavenie merných jednotiek v SAE anglický/Metriku.,Internet upgrade,Všeobecné Funkcie :Prečítajte si ECU Informácie,Čítanie a mazanie chybových kódov,Čítať aktuálne Údaje,Prečítajte si Freeze Frame,Graf Live Data,Film Funkciu. ➤【APLIKAČNÉ] vyzýva HD Vozíky: pre Freightliner, pre lode fuso, pre GMC,pre Hino, Medzinárodné, pre Isuzu, pre Iveco, pre predajcov značiek kenworth, pre Mack, pre Mercedes, pre Nissian UD,Peterbilt, Libra, pre Western Star, Volvo,pre Allison, pre Bendix, pre Eaton, pre Wabco, pre ZF,ect.a všetky Autá /min dodávky / ľahkých od roku 1996.F506 Pro kód čitateľ môže byť použitý aj ako univerzálny OBD II code reader pre čítanie a mazanie kódov na iných značiek automobilov' OBD Systému. ➤【SILNÉ KOMPATIBILITY] vyzýva Funguje na väčšine kamión s J1708 a J1939 plus OBD2 automobilový pokrytie, a zahŕňa Hino, Mishubishi lode fuso, Isuzu a Nissan UD úžitkových vozidiel. od roku 1992 Podporuje SAE J1850PWM, SAE J1850 VPW, IS0 14230-4, IS0 9141-2,IS0 15765-4, SAE J1708, SAE J1939, OBDII Skenovanie a diagnostikovať poruchy kódy s kódom defination motora, prevodovka, ABS brzdy a prístrojového panelu alebo orgánu kontroly. ➤【VYHRAŤ DETAILY] vyzýva Na F506 Pro obd2 skener prichádza s novými UI, nový procesor a nového softvéru, cieľom je poskytnúť vám najlepšie diagnostické skúsenosti. One-key update, 3.5"TFT farebný displej a jazyky sa, aby ste sa zamilovať sa do nej okamžite. Odpoveď a prevádzková rýchlosť zvýšená o 60% v rovnakom čase. Tento odolný nástroj je ruggedly postavený, ideálny ako pre obchod a cestným skúškam. To môže byť použité priamo z balenia. ➤ 【S pecial Funkciu] vyzýva DPF Regeneráciu+Olej Reset

FCAR 506 Pro - je Zameraná na rozvoj profesionálnych diagnostických nástrojov, ktoré transformujú na potreby globálnych zákazníkov na inovatívne výrobky s silný R&D a produkčných schopností, úprimne vám prinášame najnovšie verzie FCAR 506 Pro v roku 2020--výborný skener pre nadšencov, nezávislé opravy, špecializované garáže a technikov.

Viete, špecifické problémy vaše vozidlo pred nástupom na auto repair shop?

Ak nie, budete potrebovať tento diagnostický nástroj.

Boli ste podvedení pri oprave obchode?

Ak áno, odporúčame kúpiť tento nástroj kontroly.

Chcete ušetriť viac peňazí, nákladné auto opravy a údržbu?

Ak áno, určite vám odporúčame nákup FCAR 506 Pro úplné systémy kontroly nástroj.

Všeobecné Funkcie (Vrátane Globálnej OBD II pokrytie) 1) DPF Regenerácia 2)Oleja Resetovať 3) Čítať ECU Informácie 4)Čítanie a mazanie chybových kódov 5)Čítať aktuálne Údaje 6)Čítať Freeze Frame 7)Graf Live Data 8)Screenshot Funkcie 9)Graf live údaje, ako napríklad: - otáčky Motora - Motor ECU teplota - Percent zrýchlenie pedál pozície - Motor intercooler teplota - teplota chladiaceho média Motora - napätie Batérie - Alternátor napätie - teplota Okolitého vzduchu - vstup Vzduchu teploty -Nastavenie merných jednotiek v SAE anglický/Metriku.

-Internet upgrade

-

FCAR 506 auto scan (automatické vyhľadávanie nástroj nie len podporuje bežné motor, prevodovka, abs, srs, plyn, tlaku v pneumatikách, batérie, detekcia chýb,atd, ale pokrýva takmer všetky časti vozidla elektronických riadiacich modulov. Je to skvelá voľba pre každého, kto vlastní nákladné auto!

Motor:

Dnešné motory sú komplexné systémy, pomocou spätnej väzby z nasávaného vzduchu teplota a prietok, rôznymi absolútny tlak, motor teploty chladiacej kvapaliny, paliva a brzdový kľúč pozíciu, tlak oleja, paliva železničnej tlak, objem palivovej nádrže tlaku, rýchlosti vozidla a mnohé iné vstupy na určenie správne vzduch/palivo pomery, brzdový kľúč načasovanie, časovanie zážihu a iné, kritické, prevádzkové parametre. FCAR 506 OBD2 Skener rýchlosť diagnózu poskytuje užívateľovi prístup k rozhodujúcim OBD II štandardné údajov, ako aj rozšíriť, výrobca špecifické údaje o Live Data, Freeze Frame, Mazanie chybových kódov a ECU Informácie, na dotyk tlačidla.

Prenos:

Dnes je automatické prevodovky (A/T), ako naše motory sa vyvinuli do komplexný systém mechanických, elektrických a riadiacich systémov interakcie. Dnešné prenosy poskytujú množstvo informácií o úspech hore a downshifts, brzdový akcie (príliš tvrdé, príliš mäkká), pre zopnutie spojky, teplota kvapaliny, kvapaliny hladiny, tlaku, a iné, kritické, operačných a diagnostických informácií. Na FCAR 506 TRUCK Skener poskytuje užívateľovi detailný pohľad do tejto kritické komponenty prevádzka a funkcie, umožňujúce rýchle, presné a úplné diagnóza existujúcich alebo potenciálnych problémov.

Štítky: fcar, obd2 skener, auto senzor tester, mikročip čitateľa, icar pro vgate, cievka ka1, pro scan, foxwel, hino truck, fcar skener.


( 0 Hodnotenie )

Počet