Jovivi 1x Nehrdzavejúcej Ocele St. Michael Archanjel Medaila Prívesok Náhrdelník Kresťanskej Viery Náboženské Šperky, Darček pre Mužov, Ženy

€6.53


Popis:

--Quanity : 1x Prívesok Náhrdelník + Darčeková krabička . --Farba : Strieborná / Čierna . --Rozmer výrobku: Prívesok: 25*31mm(0.98"*1.22"). Reťaz Šírka: 2 mm, Dĺžka Reťazca: 24 palcov. Každý náhrdelník príde zamyslene zabalený, pripravený na gifting. --Materiál: Vysoko Kvalitnej Nerezovej Ocele. Nerezové Oceľové šperky nie lesk a oxidácii, ktorá môže trvať dlhšie ako iné jewelries. Je schopný znášať veľa a opotrebeniu. A to je úžasne hypoalergénne. Takéto výhody, aby to viac populárny materiál pre šperky. --Saint Michael Archanjel nie je svätý, ale skôr on je anjel, a vodca všetkých anjelov a armády Boha. To je to, čo názov "Archanjel" znamená, že on je nad všetkým ostatným v hodnosti. ale on je nazývaný svätý, pretože on býva v nebi, s bohom. --Slová na prívesok: Svätý Michal Archanjel, obhajovať nás v boji, Sa naše ochrana proti skazenosti a pasce diabla. Môže Boh pokarhať ho, budeme pokorne sa modlite, a to Ty, Ó, Knieža Nebeských Hostiteľa tým, že Božská Moc Božia vrhnutí do pekla satana a všetkých zlých duchov, ktorí sa potulujú po celom svete, ktorí hľadajú skazu duší. Amen.

Štítky: medailón, sr2ez, fluffi sliz, archanjel michael náhrdelník, uriel, z nehrdzavejúcej ocele medaily katolíckej, archanjel michael, vlajka šperky, muži christian, arcangel.


( 1 Hodnotenie )

Počet