Orgone 7 Čakra Prívesok prírodný Krištáľ Reiki Liečenie Generátor Energie EMF Radiačnej Ochrany orgonite Náhrdelník s príveskom

€8.26


Čo je orgán? Orgonite prekladá "energie converter vitality" a transliterates "oganta". Na prvý, ľudia používali orgonite upraviť magnetické pole, zlepšiť šťastie a eliminovať negatívne energie. To je zvláštne pyramídy forme, je druh magnetické pole konverzie zariadenie, môže absorbovať okolitých škodlivé energie, je priamo premenená na pozitívnu vlnu energie a uvoľňujú, a nikdy prestať. Ogan najväčší efekt je transformovať negatívnu energii do pozitívnej energie a zlepšenie šťastie. Orgán pyramída patrí do domácnosti magnetické pole ozdoby, v skutočnosti, princíp je trochu podobný Orientálna domácnosti geomantic ozdoby. Je vhodný na domáce, štúdiové, shop, auto, a tak ďalej, a nie je tam žiadne miesto a venovať pozornosť umiestnenie, trvalý vplyv, raz a pre všetkých.

Štítky: guanyin, 7 čakra prívesok, orgon, energie prívesok, orgonit, čakry náhrdelník s príveskom, orgonit-pyramída, reiki symbol, čakry pyramídy, proti emf.


( 1 Hodnotenie )

Počet