Pacman Ghost Light stolná Lampa - 16 Farebných Možností - Zmeny Farby Hudby - USB Powered Bule/Biela

€21.49


Pevne zakotvené v moderných pop kultúry PacMan je jedným z najznámejších herné postavy všetkých čias. Hrajú celý náš obľúbené hry PacMan duchov, to PacMan svetlo funkcie 16 rôznych postupné farby a pre ešte viac zábavy, to PacMan Ghost funkcie režimu večierok, ktorý umožňuje ľahké reagovať na hudbu. Ideálny pre použitie ako strana svetlo, spálňa, nočné svetlo, alebo len kompliment počítač na stole, to PacMan svetlo je retro a zábava pre umiestnenie. V 8" vysoký tento PacMan Ghost light slúži ako pútavý domáce dekorácie, bez toho, aby príliš objemné. Skvelé pre jednoduché uskladnenie, keď nie v použitie. Toto svetlo je USB powered. Obsahuje 1 ghost light a 1 Micro USB kábel. Nie je vhodný pre deti vo veku 3 a pod. Odporúča sa pre deti vo veku 8 a viac.

Produt detail:

Materiál: ABS

Výkon: 0,5 W

Napájanie:USB

Menovitý výstup: 5V DC, 500mA

Veľkosť: 20 x 20 x 7 cm

Balík Obsahuje:

1*Nočné Svetlo

1*USB Kábel

1*Užívateľská Príručka

IKONICKÝ DIZAJN: Pevne zakotvené v moderných pop kultúry PacMan je jedným z najznámejších herné postavy všetkých čias. Tento PacMan Ghost light ponúka všetky vaše obľúbené PacMan ghost znakov.

NEKONEČNÉ FARBY: Táto PacMan svetlo funkcie 16 rôznych postupné farbách, vrátane fialová, červená, modrá, zelená, žltá, svetlo modrá, oranžová, a tak oveľa viac, ideálne bez ohľadu na náladu v ktorej sa nachádzate.

STRANA REŽIM: S 16 svetlé farby, to PacMan Ghost blikne cez všetky farby rýchlo do rytmu hudby, keď strana, aj je vybratý režim pre ešte viac zábavy.

JEDNODUCHÉ USKLADNENIE: Na 8" vysoký tento PacMan Ghost light slúži ako štýlový pútavý domáce dekorácie, bez toho, aby príliš objemný, takže je skvelé pre jednoduché uskladnenie, keď nie v použitie.

LICENCOVANÝ: Obsahuje 1 ghost light a 1 Micro USB kábel. Nie je vhodný pre deti vo veku 3 a pod. Odporúčané pre ryby vo veku 8 +. Tento PacMan Ghost Light je Oficiálne Licencované Pac-Man produktu.

Štítky: veľký brat nastaviť, pac man stropné lampy, lampa led, stolná lampa, dieťa lampa, ghost lampa, žiarovka ohňostroj, vlákno id, farba hudbe pre domov, ghost led.


( 1 Hodnotenie )

Počet