Kovové Reťaze Výprask Sex Bič Bdsm Pádlo Otroctva Flogger Fetish Mučenia Mrskání Ženy Slave Dospelých Hry, Sex Hračky Pre Pár Gay

€10.46


Kovové Reťaze Výprask Sex Bič Bdsm Pádlo Otroctva Flogger Fetish Mučenia Mrskání Ženy Slave Dospelých Hry, Sex Hračky Pre Pár Gay

Popis Materiál: Kovové Reťaze Farba: strieborná Veľkosť: ukázať, ako obrázky Balík v cene: 1 x Bič Flirtovanie Hračky Balenie: Bezpečnosť a Tajomstvo Funkcia: 100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné Kovové Flogger s Diamond Rukoväť, Kovový reťaz bič pre svižný mučenia sexuálny život viac zábavy. Veľký pre ženy, použitie. Vyrobená z kovového materiálu, veľmi odolné, pre hranie. Hladký povrch, vysoká kvalita, nesmie spôsobiť ujmu na ľudskom tele. To bude dávať viac zábavy pre páry, najlepšie sexuálne hračky. Hypoalergénne. Nepremokavé dizajn, je možné ich použiť v kúpeľni, vody a rôznych prostrediach. Sexy bič funkcie odolnosť a krása pre poskytovanie lásky cit pre vás. Prijatie výtvarné spracovanie, to je oživia vašu vášeň života. Zvýšenie SM stimulácie, pričom každá iné ďalšie potešenie, ale nespôsobí ujmu na tele, takže sa budete cítiť viac miloval. Ovládanie mu (jej), užite si svoj sexuálny život. Takže Nádherný Krakovania Hluku Na Dosah. Bič Oddiel Opatrenia Pôsobivé. O Zásielke:

1. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.

Záruka:

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale).

Vrátenie & Return:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

Spätná väzba:

1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem.

2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: cbt mučenia, mosadz čelné prevodovky, sexuálne mučenie, loptu drvič, 9 zub ozubeného, 9 zubov ozubeného, 9 ozubením, fetish gay, slave mučenia, výstroj pastorkom plastové.


( 0 Hodnotenie )

Počet