433mhz Diaľkové Ovládanie Zásuvky Light Switch Zástrčku Adaptér Set UK Napájací Sieťový Spínač pre Domáce Spotrebiče

€9.59


433mhz Diaľkové Ovládanie Zásuvky Light Switch Zástrčku Adaptér Set UK Napájací Sieťový Spínač pre Domáce Spotrebiče

Špecifikácia: Materiál: ABS

Napätie: 230V~/50Hz

Prúd: 10A

Batéria: 1x DC 12V 23A

Prenosová frekvencia: 433.92 MHz

Funkcie: - Learning funkcia vám umožňuje zápas všetkých vzdialených a zásuvky, aby sa navzájom bez ohľadu na frekvenciách - Jednoduché a ľahké použitie, bez potreby inštalácie - stačí zapojiť a používať. - Na diaľku zapnúť/vypnúť všetky zariadenia na tla

- Multi diaľkovo ovládané zásuvky.

- Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie je viac pohodlné a praktické.

- Jednoduché použitie a prevádzku.Iba na použitie v interiéri. Uložiť 10 až 30% z vášho účtu za elektrinu a predĺžiť životnosť vašich spotrebičov o 15%. Pomocou zásuviek pre zariadenie manažmentu, ako to je skvelé pre neprístupné zásuvky, alebo pre ľudí s obmedzenou mobilitou. Zapnite svetlá a vypnúť v noci bez toho, aby museli ísť na každý prepínač. Package Zahrnuté: Stype Model:

1: 1x Zásuvka + 1x Diaľkové Ovládanie

2: 2x Zásuvky + 1x Diaľkové Ovládanie 3: 3x Zásuvky + 1x Diaľkové Ovládanie 4: 4x Zásuvky + 1x Diaľkový ovládač Pre diaľkové ovládanie (batéria nie je súčasťou balenia) Tipy: Toto diaľkové ovládanie musí používať spolu s našimi zásuvky. Ak vzdialené alebo pätice nie z nášho obchodu, nemôžeme 100% zabezpečiť táto položka dokáže pracovať s vašou zásuvky. Venujte prosím pozornosť, že.

Štítky: pre domáce, 433 mhz socket, diaľkové ovládanie univerzálny tv, domáce spotrebiče všeobecné, 433 zásuvky, smart zásuvky uk, rt5350, ovládanie hitachi, diaľkové elektrické zásuvky, zásuvky na stenu.


( 3 Hodnotenie )

Počet