Lesk obal Pre Samsung Galaxy J4 2018 Dynamické Kvapaliny Quicksand Shockproof Prípade SM-J400F SM-J400F/DS Mäkké Silikónové Bumper Kryt

€3.69


7 Konkurenčné Vlastnosti: 1. Lesklé Bling Iskru Štýl - Na Glitters bude svietiť, keď sa chytiť svetlo. 2. Nie Stagnácia - Vysoko kvalitný transparentný olej vnútri, č stagnácia na blyští / glitters, keď glitters padajú. 3. Štíhly a Plný Ochrany - bling prípade je navrhnutý s 2.0 mm hrúbky. 4. Mäkký Nárazník - pružný nárazník prípade chráni fotoaparát a displej telefónu, keď náhodou spadne. 5. Presné Výrezy - Presné výrezy pre reproduktory, nabíjanie porty, audio porty a ovládacie tlačidlá pre vaše pohodlie. 6. Dokonale sa Hodí k Vášmu Telefónu - je To consolidated opraviť telefón, nie je ľahké vysuňte z telefónu prípade. 7. Č Vyblednutiu - vzor je vytlačené strany Japonského dovezené tlačiarne a reliéfne farebné nikdy nevyblednú.

Štítky: puzdro pre samsung sm j320f, prípade flip samsung j4, prípade peňaženky, prípade, telefón, peňaženku, j400, j4, prípade j4, prípade i9500, prípade samsung galaxy j400f, j4 telefón.


( 0 Hodnotenie )

Počet