Puzdro Pre Samsung Galaxy A01 A11 A21 A31 A51 5G A71 Silikónové Telefón Shell Magnetický Držiak do Vozidla Krúžok Telefón Prípadoch Shockproof Kryt

€3.05


【Celého tela drsné vojenské protection] vyzýva

Dva-stupňová architektúry chrániť Telefón s 360-stupňový dvojitá vrstva prístrešia(Anti-scratch, Drop Ochrany, Šok Absorbenta, Nerozbitné). Vyrobené z prémiovej materia Odolné Prostrediu, čím Poskytuje vynikajúcu ochranu pre Telefón.

【Anti-drop a Shockproof] vyzýva

Telefón prípade design premium soft TPU a kovových materiálov, ťažkých prefekta odolný proti nárazom, keď klesol; veľký, aby sa ubezpečil, že nie bolieť vaše bunky, Ak potrebujete ťažkých prípade, ak chcete chrániť svoje drahé telefónne to je ten najlepší.

【Jedinečné tesniace] vyzýva

piesok a prach nemôže vstúpiť, nebojte sa o hraní sa do mora pláž. odolný voči poveternostným vplyvom, môže jednoduchý ochráni váš mobil pred dažďom alebo náhleho poškodenia vodou, môže tvár je odolný voči vode a dažďu dôkaz, ale nie dať do vody.

【Vysokej Dizajn] Vyzýva

Dizajn sa hodí pre Apple iPhone dokonale, všetky tlačidlá a ovládacie prvky, ako fotoaparáty & reproduktory, tlačidlo napájania, nabíjací port a tlačidlá ovládania hlasitosti, práca skvelé, ako nie je tam žiadny prípad.

【Pevný tvar] vyzýva

Módny dizajn,vyzerá veľmi cool,v prípade človek,vojak,bojovník,Outdoorových nadšencov,Rider,vodič Kamiónu a každý ľudia chcú dobre a ochranu Telefónu. POZNÁMKA 1.Ak sa rozhodnete Zdarma,nie je možné sledovať po parcely ľavej Čína( Bez sledovania ),ak nie je možné prijať , vyberte si prosím iné prepravné spôsob, ktorý môže sledovať 2.Akú farbu chcete, pozrite si naše foto color 3.Ak je dodacia lehota sa blíži, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát 4.Rusko, to priatelia Prosím, nechajte vaše celé MENO a Podrobné Adresu

Štítky: samsung galacy s21 prípade, a51 prípade samsung, emf chrániť, a21 prípade, galaxy a21s prípade krúžok, krúžok priestor, a71 prípade samsung, samsung galxy a21s prípade, A51, coqua samsung a51.


( 1 Hodnotenie )

Počet