Ružová hyaluronique pero Kyselina Hyaluronová Pero Žiadne ihly Vstrekovanie Zbrane Pre Anti-wrinkle Omladenie Pleti Pery Zdvíhacie Pery Rozprašovač

€6.87


Ružová hyaluronique pero Kyselina Hyaluronová Zbrane Žiadne ihly Vstrekovanie Pero Pre Anti-wrinkle Omladenie Pleti Pery Zdvíhacie Pery Rozprašovač Čo je hyalurónová pero? Voda mezoterapia je na injekciu kyseliny hyalurónovej do pokožky. Kyselina hyaluronová obsahuje vlhkosti, 200-300 krát taký bohatý, ako jedno telo. Tak, že je pleť hladká, mäkká, jasná a hydratovaná po injekcii. S cieľom udržiavať pokožku hydratovanú, dámy vždy vybrať rôznorodé produkty starostlivosti o pleť. Vlastne, produkty pre starostlivosť o pleť len hydrát vlhkosti na cutin. Tak, že nad rozmazaniu tieto produkty nemôžu hlboko poskytnúť vlhkosti na koži. Ako vieme, akné, vrások a inelasticity by sa zobrazia vtedy, ak kože chýba vlhkosť. Voda mezoterapia sa rieši všetky problémy z dôvodu chýba vlhkosti, ako sallow skin, farba mieste, vrások... A to bude dodávať vlhkosti na pokožke. Preto voda mezoterapia sa pracuje aj na bielenie, hydratáciu a obnovuje inelasticity. Špecifikácie: Názov Produktu: Hyalurónová Vstrekovanie Pero Materiál: 304 nehrdzavejúca oceľ Farba: Rose gold Funkcie :vrások,lifting tváre,kože sprísnenie,ect. Funkcie: - Pomáha znížiť kazov, vrások a známok. spevnenie a plniaci funkciu - Zvýšenie hladiny kolagénu vytvárať nové a mladú pleť, takže si uvedomiť, omladenie pleti. - Posilniť pokožku, obnoviť pružnosť pokožky, zlepšenie starnutia stopy. - Mohli anti aging produkty ísť do hĺbky kože bez poškodenia pokožky, žiadne vedľajšie účinky, bezpečné na používanie. - Hlboké doplnenie a bohatú výživu, posilnenie pokožky absorbovať krásu výrobkov. - Môže byť použitý pre viac ako 10.000 injekcie, a to je riadený vlastným pohonom, jar. - Rýchle injekciu menej ako 1/3 z druhej, micro ústie, a automatizované jar tlak urobiť injekcie bezpečné a bezbolestné - Odstránenie melanínu v tele, zlepšiť tmavé a žlté pokožky, aby koža, svetlé a biele.

Štítky: kyseliny, kyselina hyalurónová filler pen, ružová zbraň umenie, cross linking kyselina hyaluronová, botox injekcie micro, zbraň ružová, vstrekovanie veko, male pero zbraň, airbrush tváre, gelauron vstrekovanie pero.


( 0 Hodnotenie )

Počet