THINKTHENDO Módne Ženy Hippies, Tašky cez Rameno, Strapce Veľké Kapacity Peňaženky Etnických Tote Kabelka, Cestovná Taška Nové Multifunkčné

€6.96


THINKTHENDO Módne Ženy Hippies, Tašky cez Rameno, Strapce Veľké Kapacity Peňaženky Etnických Tote Kabelka, Cestovná Taška Nové Multifunkčné Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Farby:Čierna,Modrá,Zelená,Khaki,červené Víno,Červené Uzavretie metóda:na Zips, Materiál:Plátno,Bavlna, tkaniny Veľkosť:35x18x32cm/13.78x7.09x12.6"; Ramenný popruh dĺžka:53 cm/20.87"(cca) Funkcie: To je vytlačené hippie crossbody taška. Módne dlhé šatka dizajn, zvýraznené mladosť a vitalitu. Dostanete späť do mládež vonku je mäkké canvs,bavlnené látky a vnútorné látkou je aj mäkká jean textílie. Existuje jedno malé vrecko na zips a jedno vrecko na zips vo vnútri. Môžete mať svoj mobilný telefón a kreditné karty. Najlepší darček pre priateľku, manželku, milenca a priateľmi. Tipy:Vzhľadom na ručné remeslo, tlačené kvety nebudú presne rovnaké s obrázkami. Množstvo: 1 ks Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1 x Ženy taška(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: mui ženy taška, taška ženy, 2020 taška ženy, taška na rameno, zlato gucci taška, mince kabelku, tote taška, louis vui, vintge bageta taška, taška guess.


( 3 Hodnotenie )

Počet