Dámy Veľkého Pravej Kože Diamond Stožiare, Kabelky Ovčej Ženy Bežné Kapsičky, Tašky Zadarmo Mini Kabelka Kompozitné Taška

€66.96


Materiál: pravá Koža Veľkosť: Top dĺžka:25 cm Spodný priemer:20 cm Výška:22 cm Hrúbka:10 cm

predávajúci sľubuje:

Doprava:

1: doprava Zadarmo: Väčšina produktov v našom obchode, používame Čína príspevok air mail , trvá približne 15_35 dni závisí na rôzne krajiny. Vezmite prosím na vedomie, Čína príspevok vzduchu mailové aktualizácie údajov veľmi pomaly, prosím, donn starosti niekedy ak ste cann nepodarí nájsť žiadne stopy informácie na webových stránkach. To je len aktualizovať informácie pomaly. Dostanete ho v časovom rozsahu. : ) Ak sa obávate, prosím, neváhajte nás kontaktovať, pošlite nám správu.

2: Ak potrebujete položka POPONÁHĽAJTE si , prosím, zvoľte express: DHL alebo FEDEX EMS , to trvá asi 3_5 dni závisí na rôzne krajiny. Ale to potrebné dodatočné lodnej dopravy. Potrebujete zaplatiť express náklady.

3:Ak si objednáte vo veľkom množstve(závisí od rôznych položka), aj keď sa rozhodnete Čína príspevok air mail, budeme používať rýchlo vyjadriť, ako DHL alebo FEDEX EMS

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. to je v našej moci, aby poskytovali vynikajúci servis.Takže ak sa vám páči náš položky, prosím nechajte nám nejakú podporu! ďakujeme !

Mali by tam byť žiadne problémy s nákupom, prosím, nenechávajte neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, než sa obrátite na nás na uznesenie. Každý zákazník, ktorý odchádza neutrálny alebo negatívny spätnej väzby, bez toho, čo nám dáva možnosť na vyriešenie problému. Snažíme sa, aby každá transakcia pozitívne skúsenosti a bude robiť všetko pre to, aby správne žiadny problém.

Včasné služby,Včasné doprava,vitajte na nakupovaní tu.

Naše maximálny výkon je zaručenie spokojnosti zákazníkov.

kontaktujte nás:

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akýkoľvek problém.

Štítky: mini kabelka muž, malé kabelky, mini kabelky, super mini kabelky, hádajte, mini kabelky, esign mini kabelky, gr mini kabelky, mini kabelky vrecko, mini myši kabelky, kožušiny mini kabelka, luk mini kabelky.


( 1 Hodnotenie )

Počet