OEDO Maroko Rastlinné Výživné Repair Shampoo Ženšen Hydratujú Zlepšiť Suché, Krehké Vlasy Ohybný Chrániť Elastické Vlasy Podstate

€13.53


OEDO Maroko Rastlinné Výživné Repair Shampoo Zlepšiť Suché a Krehké Vlasy Care & Styling Ženšen Podstate, Aby Vlasy Ohybný Sérum

★Zlepšiť suché a krehké, vážne poškodené vlasy, dôkladná starostlivosť a plný vyživujú vlasy, pevné výživy, aby sa srsť vláčnu.

Maroko Bylinné Výživný Šampón Renair

★Opravy ★Ohybný ★Osviežujúci-Plná elasticita

Prečo Krásne Vlasy Suché A Nudné?

★Nedostatok vody je kľúčovým pre suché Vlasy a pokožku, rovnakú potrebu vody, vlhkosti,raz nedostatok vody, vlasy suché, edgy bude nasledovať. ★Poškodené vlasy. môže ľahko spôsobiť, že štiepeniu Vlasy je vystavená na životné prostredie na dlhé časové obdobie, stimulácia, že dostáva je viac ako trvalé pokožky, dlhšie, poškodenie. spôsobuje. bifurcate. ★Nedostatok výživy Obvykle zanedbáva starostlivosť, nie je vhodný pre šampón alebo produkt, ktorý spôsobí nutričné nedostatky, oedo vlasy slabé. ★Perm poškodený V procese perm, na alkalitu a oxidácie lektvar, môže spôsobiť, že vlasy byť poškodený.

Poškodenie Opraviť, Aby Váhy Priedušná

★Opravy vlasy Neobsahujú mastných kyselín,oprava poškodených vlasov,potláčanie vlasy spltting ★Vyživujú vlasy S vysokým obsahom bielkovín priepustnosť,zmäkčenie vlasy jadro,oedo vyživuje vlasy. ★Chrániť vlasy Navlhčite vlasy hodvábny povrch,chrániť vlasy hodvábne nie na suché,vlasy nápoj plný vody. ★Bohaté na výživy Navlhčite vlasy hodvábne povrchu,môžu podporovať a opraviť poškodené vlasy rozsahu!

Podstatou Rastlín

Prírodné rastlinné vzorec je vhodný pre akékoľvek použitie vlasy [POLYGONUM MULTIFLORUM] Hydratujú vlasy, opraví manické,zlepšiť suché a krehké vlasy,jemná starostlivosť, ktoré vyživujú vlasy,urobiť vlasy hladké. [ PANAX GINSENG] Môžu podporovať a opraviť poškodené vlasy rozsahu, vyživuje suché a poškodené vlasy, urobiť vlasy jemné a hladké, elastické, a zmeniť z vnútra von, ukazuje osobné kúzlo.

Umývanie Vlasov

Rastlina ťažba zranenia opravy

Štítky: upravená, nepriechodná, vlasy šampón, biela nestabilných, marrakech, šampón, muži maroko, koreň ženšenu, bylinné peemanente vlasy, ženšen šampón, šampón, mydlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet