PURC Nové Riasy Šampón Bar Vegan a morských Rias Ručne Spracované za Studena Bez Chemikálií Prirodzené Vlasy Šampón

€5.24


PURC Nový príchod morských Rias Šampón Bar Vegan a morských Rias

ručne spracované za studena bez chemikálií prirodzené vlasy šampón Funkcia: Organických zložiek. Žiadne chemické látky ani konzervanty. Pure & jemná - pre vlasy a pokožku hlavy. Proti lupinám a vyživujú vlasy šampón veľkosť : 5,8 x 5,8 x 2.3 cm hmotnosť : 60 G Účinok: PURC šampón bar s rôznymi funkciami,môžete umyť ruky, ako môže umyť vlasy a telo , jeho pure & jemný pre vlasy a vlasovú pokožku ,Pregant ženy a deti môžu použiť, Proti lupinám a vyživujú vlasy. Vôňa: z morských Rias, Krásne farebné balenie, jeho dobré vybrať ako darček svojim priateľom !

Veľký citlivú pokožku šampón. Síran zadarmo, bez silikónu, a paraben free.

Neobsahuje žiadne agresívne pracie prostriedky, ktoré odstraňujú vlasy ochranných olejov. Prírodná alternatíva pre psoriázu šampón alebo

lupiny šampón. IDEÁLNY na CESTOVANIE ŠAMPÓN, všetko v jednom eco friendly šampón pre mužov a woment. Použiť tiež ako orgán mydlo, tvár mydlom. alebo oholenie mydlo. Recyklovateľné box umožňuje pohodlné na cestách skladovanie. Krutosť-Zadarmo a Vegan. VZOREC NIKDY VÁŽI DOLE VLASY A VÝPLACHY ČISTÉ bez opustenia za rezíduí, ktoré môžu matný vzhľad vlasov, alebo, aby to cítiť ťažké

Pokyny pre použitie: naneste na mokré vlasy a jemne masírujte do pokožky. Dôkladne opláchnite. Opakujte podľa potreby. Upozornenie: iba Pre vonkajšie použitie. V prípade kontaktu s očami je umývanie thouroughly s vodou.

Štítky: vlasy šampón, šampón, leeven vlasy, keratín magic, dove, brazílsky vlasy olej, PURC ŠAMPÓN, včelieho medu, muži vegánska, bar šampón.


( 5 Hodnotenie )

Počet