Textílie bud Kvety Ručne Svadobný Kvet s stamen Deti Boutique Doplnky do Vlasov vlasy Darček

€16.10


Poznámka: Naše obrazy sú trvať od skutočných položiek, niekedy preto, svetla, položka farba sa trochu líši od obrázka, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Balenie:30pcs/veľa

Veľkosť:ukazuje na obrázku

Prosím uviesť, že niektoré farby nie sú k dispozícii, ak sme došli, že farby,budeme správy čo najskôr,alebo pošleme na inej farby, čo sme náhodným ak bez odozvy v čase po kontrole s vami.

Doprava termín 1). Sme doprava zadarmo na všetky naše položky na celom svete, a to do 7 dní od Čína Príspevok Vzduchu Zásielky. 2) zvyčajne To trvá 25-60 dni, aby sa dospelo vašej krajine, v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie, ako napríklad:. Taliansko, Brazília,Čile, Argentína, Thajsko, atď. 3). Môžeme tiež poskytnúť express príspevok ako EMS (5-10 dní) alebo DHL (4-7days). Ale budete musieť zaplatiť nákladnej sami. Návrat politiky 1) ak váš výrobok byť poškodený v tranzite .Prosím, kontaktujte ma a fotografovanie sa o to.urobíme vám vrátime plnú sumu 2) vrátiť prepravné poplatky hradí Kupujúci. Nemáme vrátenie prepravné poplatky. 3) Na urýchlenie vrátenie procesu, prosím, uveďte vaše číslo položky alebo ID používateľa s vašou vrátené položky. Platba 1) akceptujeme Alipay. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní 3) Ak nemožno platbu po zadaní objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní. Spätná väzba Vaša spokojnosť je našou prioritou. Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Pošlite nám e-mail pred odchodom negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy, prosím neváhajte a kontaktujte sa so mnou, ak ste mať žiadne problémy.

Štítky: stamen pre diy, umelý kvet stamen, pistil, artifici kvet, kvetinový stamen, pearl stamen, dekor kvet, umelá kvetina mini, stamen, plavidlá kvet.


( 0 Hodnotenie )

Počet