Kolieskom NAHOR Cyklistické Tašky MTB, Road na Bicykli Predné Trubice Taška Vodotesný, Prenosný Úložný Riadidlá Vykonávať na Rám Bike Taška na Príslušenstvo

€8.26


Kolieskom Nahor Cyklistické Tašky MTB, Road na Bicykli Predné Trubice Taška Vodotesný, Prenosný Úložný Riadidlá Vykonávať Na Rám Bike Taška na Príslušenstvo

Popis:

Meno:Bike Hornej Rámovej Trubky Taška

Materiál: EVA+PU

Veľkosť:24*10*8 cm

Kapacita:1 L

Farba:Čierna Funkcie:

*1.Plne Vodotesný-- bicykel hornej rámovej trubky taška je šev, utesnené zips a nepremokavé shell pomoc na odstránenie vody úplne a udržiavať vaše mobilné telefóny, okuliare a iné osobné veci v suchu po celú dobu.

*2.Anti-Tlak:Viac ochrany, kompresie a šok absorpcie, zabrániť kolízii a poškodenia kolies tube, keď vnútorné články sú unavené.

*3.Veľká kapacita: cyklistické tašky na maximalizuje využitie priestoru. Peňaženky, telefóny, kľúče možno ľahko dať do cyklistické tašky a ešte náhradné miestnosti na opravu zariadenia, občerstvenie, a ďalšie. To je ideálny pre inteligentné telefóny, ako je iPhone XS/XS Max 8/8 Plus, Samsung Galaxy S9, a tak ďalej.

*4.EVA 3D Shell: Požičovňa hornej rámovej trubky taška je vyrobená z tvrdej EVA s 3D die-proces odlievania. bicykel hornej rámovej trubky taška bude vyzerať tuhý kedykoľvek.

Package:1*Bike Trubice Taška

Štítky: bicykel taška vidlica, kuga koliesko, kryt, taška bicycl, kufor, bolsas ciclismo, košík na bicykel taška na riadidlá, aero cyklistická taška, bike príslušenstvo všeobecné, cyklo predné vrecko, bycicle cyklistické tašky.


( 2 Hodnotenie )

Počet