Zosilnené Nafukovacie Hračky pre deti Skokom Odrazí Kôň Vyhadzovač Sedla Koňa Hračka Skákacie Deti Hojdacia Jazda na Koni

€22.57


Pribrala Obyčajné Baby Hračky Nafukovacie Skákacie Kôň Vyhadzovač Sedadla

Pokyny:

Dieťa môže odraziť s rukami chovu zvierat uši alebo krku. Dobrú pružnosť. Dieťa sa môže cítiť vplyv z elastickej posteľ v hre. Dieťa skákať hore a dole v objekte na koni. Staršie deti môžu ísť dopredu, ako poskakovanie. Faktorom, ktorý robí deti a kôň odraziť nahor je pružnosť gumy kôň. Od mladšie deti majú menej sily, nemôžu bounce tak vysoko, ako tie staršie. Šťastný skákacie hra môže pomôcť deti skočiť, dávajte cvičenia a naučiť sa udržať rovnováhu, ktorá by mohla byť veselá hra pre deti.

V procese hrá s skákacie zvierat, presun zariadenia si vyžadujú deti prispôsobiť svoje telo udržať rovnováhu včas, a tak zlepšiť dojčenské vyváženie.

Parametre Výrobku:

1. Certifikované: CE, Intertek, SGS

2. Názov: Kmeňové Skákacie Kôň

3. Materiál: PVC zbrusu nový dovezených materiálov

4. Špecifikácie: o 55 * 28 * 50 cm/ 21.65 * 11.02 * 19.69 v (tam mohli byť určité odchýlky z dôvodu rozdielnych inflácie) parametre reálneho produktu majú prednosť

5. Váha: cca 1250G

6. Balenie: 1 Kôň

7. Cieľový používateľ: deti 1-8 rokov, škôlka, supermarkety, atď.

8. Nosná: cca 80 kg (dospelí môžu sedieť na to, ako je to podnožka)

9 farbu možno trochu líšiť vzhľadom na rôzne výrobnej šarže, prosím, pozornosť.

Štítky: zberateľskú hojdací kôň, kôň, skok čas anime, kôň skok, starožitný dieťa hojdací kôň, ergonomická myš logitech, vybaviť kôň, vyhadzovač kôň, jazda na koni hračka, dieťa hojdací kôň.


( 0 Hodnotenie )

Počet