Univerzálny typ Magnetu Sacie 4-pin Kontakt 7,5 mm Smart Hodinky, Náramky poplatok Line kábel USB nabíjačky pre dieťa smart hodinky

€2.59


Univerzálny typ Magnetu Sacie 4-pin Kontakt 7,5 mm Smart Hodinky, Náramky poplatok Line kábel USB nabíjačky pre dieťa smart hodinky

Poznámka:

V prípade, hodinky alebo náramok je vyrobený zo zliatiny alebo ocele, inak to nemôže byť priťahovaná magnetom a plnenie zlyhá. vlastnosti produktu: dĺžka:200-500mm balenie zoznam:nabíjací kábel Line*1 Drahý priateľ, pretože existuje veľa modelov inteligentných produktov na trhu, prosím, preniesť na správne meranie pred objednaním, a pozorne sledovať popis výrobku, aby nedošlo k strate. Vítame vás, sme vám bude slúžiť celým srdcom. Ďakujeme!

Č:1\správnu metódu merania: veľkosť medzi center body kovové kontakty na oboch koncoch nabíjací port. Č:2\Nesprávne metódy merania Č.: 3\orientácia nabíjania rozhranie a nabíjací kábel sú v rozpore Č.: 4\Smart produkty nemôžu byť magneticky priťahuje na zadnej strane, ktorý spôsobuje plnenie zlyhanie. Prosím, vyberte požadovaný klip-typ nabíjací kábel. ------------------------------------------------------- Manuálu:

Záručný servis:

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod. Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.Poskytujú 100% reálny obraz pre vás. Vrátenie Vrátenie: 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,Alebo kliknutí na tlačidlo potvrdiť príjem, bude sa za to, že bol používaný. NEBUDEME PROBLÉM VÁM VRÁTENIE PEŇAZÍ ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY! Návrat nákladnej znáša kupujúci 50%. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a váš produkt. 3) Ak sa na vrátený výrobok ovplyvňuje re-predaj, nebudeme akceptovať vrátenie aplikácie. 4) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk,alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu. Pripomienky: 1) Kupujúci skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. 2) Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš businesss rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (5 Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. 3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: dieťa smart hodinky, pre dieťa smart hodinky, náramok smart, 8 pin, sledujte 1 riadok, nabíjanie nabíjačky na telefón magnet, nabíjačka smart hodinky, kontakt len, kábel hodinky, žena smartwatch nabíjací kábel.


( 2 Hodnotenie )

Počet