Elektrické Odstredivé Lekárske Laboratórne Odstredivky Laboratórne Odstredivky 220v/110v

€63.37


1,Záručná doba: 1year. Po prevzatí tovaru, v lehote jedného mesiaca, bezplatnú opravu časti poskytujeme!

2,Návrat Politiky: Keď recevied položky:Jednotka poškodený, znovu odoslať alebo vrátenie peňazí! Príslušenstvo poškodený, zdarma príslušenstvo!

3,O daní: Táto cena nezahŕňa žiadne dane a DPH, vyrobené v cieľovej krajiny, zvyky,je kupujúci zodpovedný! Pred cenovej ponuky, objednávky,Prosím, objasniť, o ciel s vašej krajine je colný úrad,

4,O vzdialenej oblasti: Táto cena nezahŕňa vzdialenej oblasti extra náklady, o 40$, (Ak sa rozhodnete DHL/UPS/Fedex/TNT, adresa mája je vzdialenej oblasti, )

5,Južnej kórei, zákazníkov priatelia, prosím, potvrďte psč vašej adresa je 5 číslic

6,Pre Všetkých kupujúci priatelia, uistite sa prosím, meno adresáta meno a priezvisko

7,vezmite Prosím na vedomie: Španielsko a Portugalsko, ostrov oblasti,Španielsko Ostrov s psč začiatok ich spolunažívania s 35,38,51,52, Portugalsko, Ostrov s psč 9000-9999 nemôže byť odoslané zo Španielska! Ostrov Európskeho krajiny, všetci nemôžu byť odoslané zo Španielska!

Technické Parametre Max .Rýchlosť 4000rpm

Max .RCF 1430(×g)

Uhol rotora kapacita 20ml×6

Napájanie 220v 50Hz 40w

Rozmery 245mm x 210mm(D×H)

Hmotnosť 4 kg

odstredivky tabuľka elektrické 800 zavedenie nového výrobku:

Odstredivky tabuľka elektrické 800 b je rutinné laboratórne odstredivky, široko používané v oblasti biológie, chémie, medicíny a iných vedeckého výskumu a vzdelávania a výrobného oddelenia. Nízka rýchlosť odstredivky stola rýchlosť 4000 r/MIN, sa vzťahujú na žiarenie imunitný identifikácia a separácie buniek a veľkých častíc, podporu nastavenie času!

Štítky: odstreďte, elektrické vykurovacie teleso sťažené ohrievača, 100w led smd, prp odstrediviek, olejové čerpadlo prenos, skúšobné laboratórium, opakovane tassimo, 220v vzduchu ventilátor, diy veda experiment deti hračky, stroj odstrediviek.


( 2 Hodnotenie )

Počet