Doprava zadarmo Etanolu auto 4cyl auto na prestavbu Palivo etanol E85 alternatívne palivo s Studený Štart Asst., bioetanol konvertor

€98.89


E85 prestavbu 4cyl s Studený Štart Asst. biopalivo, e85, etanol auto, bioetanol konvertor

E85 prestavbu 4cyl EV1 (plastové prípade) s Studený Štart Asst.,

flex paliva súpravy na prestavbu

vykurovací systém conveter E-85

Hlavné Body: 1. POSTAVENÝ V TEMP. SENZOR; 2. STUDENÝ ŠTART ASST / Chladu štartovania Motora Asst ; 3. 4, 6, 8 Cyl modely s typov konektorov; 4. CE schválené a dodržiavanie Európskych smerníc 4. Dobrá Kvalita, s priemyselných najdlhšie 5years' factory záruky ; 5. flex palivo etanol alternatívne palivo s Konkurenčná cena;

Prosím zanechať odkaz a dajte nám vedieť, čo konektor potrebujete ?

Pozrite si prosím fotografie a zistiť, E85 Flex Paliva na prestavbu (4 Valec) popis Výrobku:

E85 flex palivo etanol alternatívne palivá umožňuje benzín iba vozidlá jazdiť na etanol ako alternatívne palivo.

flex palivo etanol alternatívne palivo nainštaluje ako plug and play zariadenie do vozidiel, systém Vstrekovania paliva, prostredníctvom presmerovanie signálu od E. C. M. na vstrekovačmi paliva.

Ponúkame OEM výroba služby pre svet distribútorom na E85 priemyslu;

Ponúkame celý rad e85 flex palivo etanol alternatívne palivo, pozostávajú zo 4, 6, 8 Cyl modely s typov konektorov k dispozícii pre EV1, EV6, Nippon Denso, Delphi, Toyota a Honda.

flex palivo etanol alternatívne palivo s PRAVDOU štartovanie v chladnom počasí asst. technológia a s postavený v temp. senzor. Ktoré dresy sa, samozrejme, byť jednoduché pre váš motor studený štart, keď temp. klesne pod 10°C.

flex palivo etanol alternatívne palivá sú CE schválené a dodržiavanie Európskych smerníc: EMC 2004/108/EC, EN55022: 2010, EN61000-3-2:2006+A1:2009+A2:2009, EN61000-3-3:2008, EN55024:2010

flex palivo etanol alternatívne palivo s priemyselných najdlhšie 5years' factory záruka(5years " na dosky plošných spojov a zvyšok jeden rok na iných mechanických častí, ako postroje a konektory)

Hlavné Funkcie:

** flex palivo etanol alternatívne palivá pracuje na vaše vozidlá OBD2 emisií a paliva mapovanie systémy, ktoré vytvára automatický prechod medzi plynom a etanolu. Od palivové mapy sa automaticky nastaví pre vaše vozidlo, stačí vyplniť a podľa toho, čo zmesi etanolu a plyn sa rozhodnete.

** Lepšie riešenia existujúcich vozidiel a tiež nové a odlišné technológie ako auto výrobcov vyjsť v súlade s Multi-Posunutie Systému (MDS) benzínových motorov.

** Low temp. Studený Motor Začína Asst.

** flex palivo etanol alternatívne palivo má kód, ktorý sa prispôsobí sám na vozidlá, ktoré drop bomby pre lepšiu spotrebu paliva.

** flex palivo etanol alternatívne palivo má kód, ktorý hodinky pre poruchová, mätúce signály a vypína prevádzky, kým sa problém zmizne. Toto je bezpečnostná funkcia, aby sa zabránilo zaplaveniu.

** flex palivo etanol alternatívne palivo má novú funkciu, ktorá stabilizuje napätie signálu na mikroprocesora v prípade, že zákazník má vysokú amp kresliť (big stereo, atď.) RRD ea l Foto: Real Foto:

Štítky: bioetanol horák, e85, mraznička malé, etanol auta, ipod classic shell, pillion, bioetanol krb, e85 auta, pes bunda zimná, bioetanol.


( 0 Hodnotenie )

Počet