Odolný proti poveternostným vplyvom Napájací Kábel Kompatibilný s Blikať XT Home Fotoaparát a Blikajú Krytý Domov Fotoaparát 6M/20 stôp Dĺžka Kábla,Biela

€6.60


Poznámka:kamery nie sú zahrnuté.

Funkcie:

*Toto je napájací kábel pre Blikať XT Home Fotoaparát a Blikajú Krytý Domov Fotoaparát,len vieme, že sa vám nepáči, museli ísť von, vymeňte batérie v pravidelných intervaloch,tak to vám môže pomôcť sa vysporiadať s touto otázkou.

*6m/20 stôp na dĺžku,ktorá vám umožňuje jednoducho zapojte ho do elektrickej zásuvky vo vnútri alebo mimo vášho domu aj v prípade, ak fotoaparát je o niečo ďalej,veľmi pohodlné a praktické pre vaše každodenné používanie.

*Vyrobené z PVC materiálu s rainproof dizajn,nechať ju môže použiť bez ohľadu na poveternostné podmienky.

*Šetrí vaše peniaze a znížiť vaše náklady:Namiesto toho, aby trávil čas a peniaze v prípade výmeny batérií pravidelne, napájací kábel môžete použiť na napájanie krásna kamera.

*Prichádza s USB rozhraním, ktoré rozširuje o niečo, keď je vložená do fotoaparátu, otvorenie,montáž do kamery veľmi tesne,čo je potrebné pre poveternostným vplyvom.

Špecifikácie:

Typ:Napájací Kábel

Materiál:PVC

Položka farba:Biela

Dĺžka:6m/20 stôp

Kompatibilné s: pre Blikať XT Home Fotoaparát a Blikajú Krytý Domov Fotoaparát

Package Informácie:

Veľkosť balenia:18*8*3 cm/7.09*3.15*1.18 v

Hmotnosť balenia:132g/4.66 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Napájací Kábel(6M)

Štítky: batéria dyson sv09, aiwit fotoaparát, malé sdi kábel, blink xt2 camara, intercom owsoo, kamera ip poe, poe, blink xt mount, kamery foscam, blink.


( 0 Hodnotenie )

Počet