Prenosná Skladacia Počítač, Notebook Stojan Stôl Nastaviteľné Notebook Stôl Stôl Rozkladací Gauč Raňajky Zásobník Piknikový Stôl Štúdiu Tabuľka

€22.63


Popis:

Posteľ Tabuľka Potravín Slúžiace Okruh Zásobník Dreva Skladacia Skladacie Nohy Raňajky Prenosné

Položka Špecifiká:

Materiál: Drevené

Farba: Drevo farba

Rozmery: 50*30*4cm

Funkcie:

-SKLADACIE NOHY: Vybavené skladacie nohy, tento zásobník umožňuje poping až na založenie trvalého zásobník tabuľke. Keď nie v použitie, skladací okruh zásobník zaberá minimálny priestor, takže je ľahko skladovať.

-Multifunkčný STÔL: nielen pracovať ako prenosný písací stôl, ale aj ako TV Večera Zásobník, Slúžiace stôl pre pacientov/deti, Podlahy, konferenčný stôl, Knihy zásobník čitateľov, Štúdia písací stôl pre deti, notebook Držiteľa.

-Ľahko Sa prenáša: slúži zásobník tabuľka môže byť vykonané všade tam, kde chcete, bez akejkoľvek námahy, pretože je to veľmi ľahké a s dvoma vydlabaných rukoväte.

-OCHRANA ŽIVOTNÉHO prostredia: Tento raňajky vaničky je vyrobená z prírodného bambusu a to je ekologický materiál. Je to robustný & odolný a s prirodzenú vôňu bambusu.

Úvod:

-Potrebujete univerzálne raňajky zásobník?

-Ak áno, môžete mať vyskúšajte nášho 1 skladacia zakrivené raňajky zásobník.

-Tento raňajky vaničky je vyrobená z prírodného bambusu a to je ekologický materiál. Je to robustný & odolný a s prirodzenú vôňu bambusu.

-Vybavené skladacie nohy, tento zásobník umožňuje poping až na založenie trvalého zásobník tabuľke. Keď nie v použitie, skladací okruh zásobník zaberá minimálny priestor, takže je ľahko skladovať.

-Nie, iba pracovať ako prenosný písací stôl, ale aj ako tv večera zásobník, slúžiace stôl pre pacientov/deti, podlahy, konferenčný stôl, knihy zásobník čitateľov, štúdia písací stôl pre deti, notebook držiteľa.

Package Zahrnuté:

1 x Skladacie Zakrivené Raňajky Zásobník

Štítky: stôl zložiť, rozkladací gauč, serv. zásobník, lacné stojan stôl konvertor, mäkké notebook tabuľka, tabl, vankúš stôl, počítač strane tabuľky, bed breakfast zásobník, foto štúdia.


( 1 Hodnotenie )

Počet