Ručné Led Reťazec Svetlá Ruže, Kvety, Lupene Garland Medi 2M 20 Led Korálky Lampa Svadobné Party Záhrada Víla Dovolenku Dekorácie

€6.54


Ručné Led Reťazec Svetlá Ruže, Kvety, Lupene Garland Medi 2M 20 Led Korálky Lampa Svadobné Party Záhrada Víla Dovolenku Dekorácie Špecifikácia: Plastové Kvet :2.2 M 42 Kus Ruže Kvet Položky Názov : 2M Kvet String Svetlo + 2M Meď 20 Led Korálky Kvet Farba :Žltá + Ružová / Fialová Emitting Farby : Teplá Biela Nepremokavé Vnútorné alebo vonkajšie použitie Zdroj Svetla :20 Led Medený Drôt, Korálky, Batéria Funkcie: ON-OFF Poháňané 3 AA batérie nie sú súčasťou Popis: Ručné Led Reťazec Svetlá Ruže, Kvety, Lupene Garland Medi 2M 20 Led Korálky Lampa Svadobné Party Záhrada Víla Dovolenku Zdobia veniec korálky string lampa Nový dizajn pre rok 2018, veľmi jemné, Ružové Víno string svetelné girlandy! All along the garland je skrútený medený drôt obsahuje drobné mirco Led v teplej bielej farbe, ktoré tvoria garland objaví svietiť a ligotať. V slabom svetle tieto vyzerajú naozaj čarovné. Pretože z medeného drôtu, oni môžu tiež byť "lisované' do polohy celkom pekne. Tieto extra dlhé vence ! Vytvoriť že enchanted forest pozrieť na vašu svadbu alebo v spálni. Alebo použiť ich ako ohromujúci jedinečné Vianočné dekorácie. Oni by fantastické, ako časti tabuľky vrchol, len skryť, batériu, nie je potrebné pre zástrčky! Alebo, že by sa krásne visí v detskej izbe, alebo prehodil cez zrkadlo, alebo na mantlepiece - dokonca prísť naozaj šikovný, pre jemné osvetlenie, keď kemp. Potenciál na to je neobmedzená. Balík obsahuje : 1 Lotov x 2M 20 Led Korálky String Svetlo

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci predpokladanú lehotu, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr s odpovedať. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho . radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy .Až kým nebudete spokojní .

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,

je považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď kupujúcim.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ PLATBU po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,

PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie , inak , nebudeme vám ukázať vrátiť alebo vrátiť .

Akýkoľvek Problém, prosím, kontaktujte nás najskôr, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás a povie vám, ako na proces .

Všetky naše snahy, aby ste spokojný, spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité .

Dúfame, že sa môžete nás kontaktovať PRED vami, dajte nám negatívnu spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy

Prosím, pomôžte, aby ma nechal všetkých 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našim produktom a servisu

Štítky: 13 poznámky uzdravenie bicie, zvieracie vzory korálky, 1954 chev truck diely, a40 samsung širokouhlom lcd, 2016 ford f250 dually, 5 8 x 32 ústie brzdy, abattant wc inox ikea, 0 intro apr nákupy, 36x24 tlač plagátov.


( 0 Hodnotenie )

Počet