Pasívne Audio Signálu, Prepínač Prepnite Volič Okno Zvuk 4) Vstup 2 Výstup/ 2 Vstup 4 Výstup HiFi Audio Signálu Splitter G1042

€39.68


Pasívne Audio Signálu, Prepínač Prepnite Volič Okno Zvuk 4) Vstup 2 Výstup/ 2 Vstup 4 Výstup HiFi Audio Signálu Splitter

To môže byť použitý pre dve výkonové zosilňovače a aktívny audio prepínať medzi štyrmi audio zdrojov. To môže byť upravená tak, aby dva alebo štyri výstup pre ladenie zariadenia alebo PK. Ľavým a pravým kanálom sú spoločné pre jednotlivé domy. Atmosféru.

Prepínač je pasívne zariadenie, ktoré je jednoduché a nemusí obávať zvuk farbenie. Vybrané časti sú pripájané ručne pomocou spájkovacie stanice.

To môže byť použitý pre štyri-vstup a jeden kanál príkon zosilňovače a aktívny audio, alebo to môže byť upravený do jednej alebo štyri z pre ladenie zariadenia alebo PK. Ľavým a pravým kanálom sú spoločné pre rôzne domácej atmosféry.

Pomocou postriebrený kontakt pásme prepínať, kontakt odpor je ultra-low, tento výrobok môže byť dokončená ručné spájkovanie, to trvá dlhý čas, osadenie obdobie je 3--5 dní.

Štítky: obvod stenu, audio prepínač, trubice zosilňovač predaj, f800gt, audio prepínač, vstupu, zosilňovač audio, audio signálu, prepínač, sullen, audio vstupu.


( 1 Hodnotenie )

Počet