Nepremokavé Tmel Vložiť Lepidlo Kefa Fóliou Mocný Vložiť Polyuretánový Náter Opraviť Rozbité Nástroje pre Domáce Kúpeľne

€3.47


[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Transparentné Nepremokavé Tmel Vložiť Opraviť Rozbité Povrchy Domov Fóliou Mocný Vložiť Povlak Pasta S Kefkou

Funkcia:

1. Silný tmel, ktorý môže efektívne tesnenie väčšine povrchov s akýmkoľvek materiálom okamžite.

2. Je nám potešením poskytnúť vám s produktom, ktorý možno ľahko a okamžite tesnenie a oprava rozbité povrchy. Tento dokument predstavuje inovatívny tesniaci stroj power vložiť.

3. Inovatívne tmel super lepidlo je pokročilý tmel, ktorý môže efektívne tesnenie a opraviť poškodené povrchy. To je paintable na báze vody, na tesnenie, ktoré môžu byť použité na nepremokavé rôzne povrchy.

4. Poskytuje dobrú húževnatosť, ale má flexibilné ochranné vrstvy na povrch aplikovať. To je únik dôkaz a môže sa použiť aj na vlhké povrchy s vysokou pevnosť. Je to transparentné a má non žltnutie látky.

5. Má silné lepiace účinky, ktoré môžu byť ľahko a rýchlo viazané na väčšine povrchov byť skúsený. To je obzvlášť užitočné, keď ochrany je potrebné. Môže byť použitá okamžite a poskytovať požadovanú ochranu.

6. Je vhodný na tesnenie škár, škáry a netesnosti a môžu byť použité pre všetky stavebné materiály. Je možné ju aplikovať na oboch maľované a nevyfarbené povrchy.

Špecifikácia:

Materiál: vodotesné lepidlo

Kapacita: 30 g, 100 g, 300 g

Fľaša veľkosť:

30g: 38.9 * 42.2 mm/1.53*1.66"

100g: 55.7 * 60.2 mm/2.19*2.37"

300g: 75 * 85mm/2.95*3.34"

Štetec: 160 * 23 * 9mm/6.29*0.9*0.35"

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Nepremokavé Tmel Vložiť

1 X Kefa

Väčšina Položiek bude odoslaný do 1-5 pracovných dní po prijímať platby

Kupujúci by mal byť zodpovedný za daň, alebo daň vyberať ich krajiny

Zaručujeme, že neexistuje žiadne riziko kúpiť tu

Ak nemôžete prijímať položky v rámci našej garantované doručenie čas. Prosím, neváhajte nás kontaktovať.Sme bude zodpovedný za vašu objednávku.

Ak ste obdržali rôzne alebo zlomené položky. Kontaktujte nás, prosím, pred tým, než akúkoľvek spätnú väzbu. Budeme riešiť pre vás.

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Štítky: lepidlo super, geely auta, flex lepidlo nepremokavé, ventilátor olej, lepidlo kovov, e8000 lepidlo, silikónový tmel, ozcult, mocní muži, tmel sprej.


( 0 Hodnotenie )

Počet