Európska NÁS móda Punku Dlhý strapec pletenca žena Kožený opasok pre Ženy, Vysoký pás, opasok Populárne

€9.66


Dámske módne vedenia pásu

Materiál: PU Kvality Kože

Approxi veľkosť:

70 strapec dĺžka, pás veľkosť nastaviteľná od 76 cm na 90 cm

Balenie: vrecko na pc

Platobné A Prepravné A. Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky. Odporúča platba je ESCORW . Akceptujeme aj Západ Únie B. kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. C. poskytujeme Dopravu Zdarma Sevice pre tento produkt v Číne Vzduchu Príspevok, bežne to bude dorazí vaša dodacia adresa, v 15-25 dní. D. Ak chcete, rýchlejšie dodanie, môžete si vybrať, EMS, DHL, UPS, Fedex. Tieto služby dodávky potrebujú dodatočné prepravné náklady.

Vrátenie:

Na vrátenie môže byť vydané do 3 DNÍ PO položka doručené kupujúcemu. Tieto predmety musia byť vrátený v PÔVODNOM PREPRAVNOM PODMIENKOU pre vrátenie peňazí. Sme skontrolovať všetky vrátený tovar pred náhrady alebo výmeny, a tí sa vrátili s známky poškodenia alebo opotrebovania, nebude nárok na výmenu alebo vrátenie peňazí. Ak sme sa robí chybu do zoznamu, budeme platiť za objednávateľa prepravy, v opačnom prípade je kupujúci zodpovedný za prepravu.

Pls tiež skontrolujte, pomocou ktorých jeden express pre vrátenie balík so mnou pred poslať produkt späť e-mailom alebo trademessenger. Som potvrdí s vami v priebehu 24 hodín.

Spätná väzba:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Popíšeme a fotografie položky, ako presne a úprimne, ako je to možné. Prosím, láskavo, aby "dokončiť objednávku" čoskoro po tom, ako dostanete zásielky a nechať pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom. Toto je veľmi dôležité pre nás , aby sme mohli aj naďalej poskytovať vynikajúce produkty a vynikajúci zákaznícky servis. Sme veľmi ocenili za vašu podporu a spoluprácu.

Štítky: pás pre ženy kože, loli, punk rave žena, farba okrajový pás, pás žena, taška bat, biela okrajový pás, pletenca okrajový pás, okrajový pás nohavice, bunny kostým pre mužov.


( 0 Hodnotenie )

Počet